• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: nn. bohuzel asi se musime smirit pouze s timto:

Pochitaro/Mame (Yakuza): So, in Yakuza 3, a dog is adopted by the Sunshine Orphanage, named Mame (or Rex, in America), who is an adorable little Shiba. However, during Yakuza Kiwami 2, you meet up with a pup Shiba who is being abused by punks, and Kiryu stops them because that’s what Kiryu does. Through the course of events, this pup, now named Pochitaro, winds up at the Orphanage. So this is a bit of a confusing point because I don’t know if they’re the same dog or not. They’re basically the same dog, and appear not too long after each other, so I imagine Yakuza Kiwami 2 just wanted to put that adorable dog in the game, and good on them for it. Pochitaro/Mame does not help you in combat but does show up in the Bakamitai Karaoke cutscene. Just having Mame in the game makes things a little brighter, because the world of Yakuza is a dark, violent one. Thanks, Pochitaro.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: btw a uz jsi vykoumal jako to bylo s Pochitaro vs Mame?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: chapu! a ten buzik mi teda taky vadil. este mel takovy divny meno neco jako Orlando, Armando... :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Ono to bude možná i o postavách - v tom novým je hlavní hrdina trubka (což je ale normální a naschvál), dost mě tam sral takovej přiteplenej komediant a ostatní si vlastně kromě jedný po nějakým půl roce vlastně ani nepamatuju a to je asi špatně..
    Mně se na tom hrozně líbí ten svět, monstra atd. i když je to pohádka, ale to je úplně stejný co v tý osmičce, tak už to možná ani nebylo tak úžasný jako napoprvý..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Shiba je zase tohle stvoreni, vsak vis, ale neposlusny je to stejne

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: a Shiba inu. nebo toe to samy? :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ten je solidni. Kazdopadne ted si kolega Gee uzije s okinawskymi Shisa

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: a ha! :O ale hra je to pritom dobre hodnocena rekl bych. chce to na ni asi dost casu...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: !
    a Kirin! je znam z Monster Hunter. jinak taky:
    Qilin - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Qilin
    "The qilin ([tɕʰǐ.lǐn]; Chinese: 麒麟), or kirin in Japanese, is a mythical hooved chimerical creature known in Chinese and other East Asian cultures, said to appear with the imminent arrival or passing of a sage or illustrious ruler.[1] Qilin is a specific type of the lin mythological family of one-horned beasts. "
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já 11 DQ po pár dnech taky vzdal - ani nevím proč... Poslední velký DQ ještě z PS2 - DQ8 mi přijde jako dokonalá hra, ta jedenáctka je vlastně skoro úplně to samý, ale nějak mi o nesepnulo.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: copa to? nebavily souboje? stylizace? pribeh? ja jiny dily nehral,ale prislo mi to jako pekna pohadka. jen pak na me prisel trochu vetsi grajnd a do toho se mi moc nechtelo :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: imho tobe se bude sedmicka zvlast libit :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: ja si prave rikal, proc ma na sobe Ichiban v soubojich v traileru stredoveky brneni :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Ne vůbec - na to počkám až na mi jednou někdy přijde PS5. Tohle jsem četl někde na netu a dělám chytrýho
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak k sedmicce mam v planu vzit ke hrani symbolicky v Shinfoodu sixpack

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: takze ty si ted jedes regulerne Ichiban?
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Respect. Me to slo ze Switche asi po 15 hodinach, kdy jsem zjistil, ze nemam vubec chut se k tomu vracet. Snad jen kvuli hudbe
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    este ze sem stihnul minulej rok tu jedenactku! ikdyz ne do konce :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jinak ta sedmička teď je vtipná sama o sobě v tom, že hlavní hrdina je obrovský fanoušek v Dragon Quest - i pro to tam jsou ty bitvy udělaný jak v RPG, a ani bych se nedivil záměru, že ten název se dá dost dobře chápat i jako Yakuza: like a Dragon Quest,,
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Slusna nahrada za Cyberpunk :) Beru. Jinak diky Lopikovi za tip na Fist of the Northstar. Zatim jsem se vyblbnul v demu, kde jsou dva mody. Explorace a Fight. Kazdopadne si to necham az na zaver cely serie, at si nenabouram Tokyo feeling.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LOPIK: no já se k ní asi dostanu až za dlouho, tak to možná mezitím bude v PSN zadarmo :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam