• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: rozumim! supr! diky! uzivej! :)
    ten inv. je nestastnej, jak tam sou i equip veci a spotrebni se nestackujou...
    ja jak to probehl napoprve rychle,tak sem nebyl ani moc naskillovanej,tak ty boss fighty byly dost tuhy :)) zvlast po ty Kiwami 2!

ale mel sem to spis jako aniki naga. z prosluneny Okinawy se mi moc nechtelo :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Mel jsem to stejne, ale po 30 hodinach se mi zpatky do New Sereny vubec nechtelo.
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Ve skutecnosti v tom nemam vic, jak 8 hodin, takze jsem porad na zacatku :-) Ale moje slabost pro karaoke samozrejme zavelela spalit tam vsechny uspory.

Co se ryb tyce, po destnicich, koralech a dalsim harampadi mi konecne vcera zabrala prvni rybicka! Bohuzel valcim s mini-inventarem a tak mam porad problem nakoupit dostatek navnad.

Proslunena Okinawa je samozrejme vitana zmena, ale co si budem - tesim se domu, do Kamurocho.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: a co deti? maji si kde hrat? :) uz si potkal Macka aka Eddieho Murphyho? co rybareni? a co rikas na Okinawu? :)))
    GEE
    GEE --- ---
    Trofej Karaoke Dragon v Y3 ziskana, tim bych pomalu povazoval hru za dokoncenou ;-) Jinak na statsi grafiku uz jse si zvyknul a jsem jak doma. Souboje s bossy jsou vskutku tezsi, ale co uz - chytat psy a kocky, prenaset zmrzlinu....je to Yakuza jak ma byt!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Teď je z tebe Aniki Lopik a 4th Chairman of Nyx clan
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja pred vama sberatelama platin smekam,ale nechapu :D takovyho grajndu a zracenyho casu i na aktivitach,ktery nebavej... :)))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak a je tam platina u Kiwami 2 s nejtrapnejsim screenshotem - cernou obrazovkou. Muzete mi rikat aniki nebo pokrocily hrac mahjongu - na tom jsem nakonec stravil mozna nejvic casu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Surreal

Yakuza 0 Out of Context
    http://www.youtube.com/watch?v=5DL_oGKL8dI

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    100%? Lopiku ty jsi monstrum!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    slusnej detox ty dva dny,zrovna kdyz de clovek do prace! :D
    takze zejtra ve worku uz budu jak:

LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem čtyřka je opět super a spis se posunula k filmovýmu stylu vyprávění, střídání postav, super.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    tohle mě vždycky pobaví, sem se to celkem hodí :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam