• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Jo, dvojku jsem taky projel jak nuz maslem. Hodne jsem setril zbrane, takze finalni souboje byly totalni brnkacka. Tady jsem se trapil uz pri prvnim vetsim souboji pri zachrane "dcerky"

Ale uvidime - otaznicku na mape nikdy neodolam, takze bych mohl byt naskillovanej.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: rozumim! supr! diky! uzivej! :)
    ten inv. je nestastnej, jak tam sou i equip veci a spotrebni se nestackujou...
    ja jak to probehl napoprve rychle,tak sem nebyl ani moc naskillovanej,tak ty boss fighty byly dost tuhy :)) zvlast po ty Kiwami 2!

ale mel sem to spis jako aniki naga. z prosluneny Okinawy se mi moc nechtelo :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Mel jsem to stejne, ale po 30 hodinach se mi zpatky do New Sereny vubec nechtelo.
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Ve skutecnosti v tom nemam vic, jak 8 hodin, takze jsem porad na zacatku :-) Ale moje slabost pro karaoke samozrejme zavelela spalit tam vsechny uspory.

Co se ryb tyce, po destnicich, koralech a dalsim harampadi mi konecne vcera zabrala prvni rybicka! Bohuzel valcim s mini-inventarem a tak mam porad problem nakoupit dostatek navnad.

Proslunena Okinawa je samozrejme vitana zmena, ale co si budem - tesim se domu, do Kamurocho.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: a co deti? maji si kde hrat? :) uz si potkal Macka aka Eddieho Murphyho? co rybareni? a co rikas na Okinawu? :)))
    GEE
    GEE --- ---
    Trofej Karaoke Dragon v Y3 ziskana, tim bych pomalu povazoval hru za dokoncenou ;-) Jinak na statsi grafiku uz jse si zvyknul a jsem jak doma. Souboje s bossy jsou vskutku tezsi, ale co uz - chytat psy a kocky, prenaset zmrzlinu....je to Yakuza jak ma byt!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Teď je z tebe Aniki Lopik a 4th Chairman of Nyx clan
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja pred vama sberatelama platin smekam,ale nechapu :D takovyho grajndu a zracenyho casu i na aktivitach,ktery nebavej... :)))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak a je tam platina u Kiwami 2 s nejtrapnejsim screenshotem - cernou obrazovkou. Muzete mi rikat aniki nebo pokrocily hrac mahjongu - na tom jsem nakonec stravil mozna nejvic casu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Surreal

Yakuza 0 Out of Context
    http://www.youtube.com/watch?v=5DL_oGKL8dI

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    100%? Lopiku ty jsi monstrum!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    slusnej detox ty dva dny,zrovna kdyz de clovek do prace! :D
    takze zejtra ve worku uz budu jak:

LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem čtyřka je opět super a spis se posunula k filmovýmu stylu vyprávění, střídání postav, super.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    tohle mě vždycky pobaví, sem se to celkem hodí :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam