• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Jasne, v PS klubu jsme si nad tim chrochtali. Mam dohrany i P5: Dancing in Moonlight a netrpelive cekam na Strikers.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: ja zkousel nekdy minulej/predminulej rok pres emulator na pc. jako melo to ten feeling,ale uz to hodne zestarlo. libil se mi tam ten "realnej" cas. trojka mohla bejt cool,kdyby vypadala na rok 2020 :/ takovou dobu se na ni cekalo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: A základní verzi Persony 5 jsi hrál? Určitě jsme to řešili ale už nevím...
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Hluboce nad tim premyslim! Ale jestli ted kliknu na "Order and pay", je tam i Royal deluxe verze pate Persony, takze se k tomu stejne tak pul roku nedostanu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Nemel jsem nikdy odvahu celou sérii rozjet, ale od loňska, kdy vyšla na PS4 o tom uvazuju s tím, ze bych nani? .. teda na ni mrknul po dohrání Y7 - navíc je teď na Store 75% s cenou dole. Obetujes se?
    GEE
    GEE --- ---
    Borci Yakuzáčtí, co vlastně vy a Shenmue? Je to dalsi serie, ke ktere jsem se nikdy neprokousal a pritom me laka a s Yakuzou tam vidim nejedno spojeni. Mate s tim nekdo zkusenosti?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo von tam fakt je na tom prechode? :D
    ten klaun na rohu by tam zapadnul! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: :) jeste mi tam chybi Kiryu a Kiwami Bob
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ckej! jakoze "where is Wally?" ja ho tam hledal ted :D

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Majima everywhere
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    supr zahlavi!!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: je to podobny.mozna este lehce pridali bych rekl oproti ty trojce :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ou shiiiiit a to jsem myslel, ze ctyrka nebude tak brutalni, jako trojka, kde cakala krev na vsechny strany. Kdyz to clovek porovnal se Zero, kde byly ty fighty vylozene rozverny...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    styler! myslel,ze to bude obdoba tech zlatejch obleku,ale byl to nakej nuzak :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw ve 4. dile Kiryu ty xichty fakt rozslapava :D

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: imho toe i tou jejich gestikulaci a mimikou. umej to moc dobre vykreslit.ta ctyrka je zradna! bacha na ty kapitoly! ja si rikal...maly posunuti v pribehu me nezabije a ono to pak v podstate vypne na mape substories a tlaci te to dal .) ja se zas vcera posunul a vypada to,ze se blizim lehce do finale,tak sem zvedavej.
    LOPIK: uz sem to sem hazel,ale zapadne to,takze urcite neni na skodu,dyz to sem nekdo obcas hodi znovu. je to zajimavy!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Super vypraveni Nagoshiho, proce je Yakuza jaka je a co se s tim snazi delat
    Toshihiro Nagoshi, the Yakuza years - Archipel Caravan
    http://www.youtube.com/watch?v=MTI7BUZ4rgc
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem na Yakuza sérii mě fascinuje, jak rychle umí scenáristi vykreslit charaktery postav v cutscenach díky zdánlivě malichernym detailům, který ti o te postavě řeknou víc, než hodiny dialogu, anebo zkratek u západních her. Už jenom na úvodu čtyřky stačilo asi 20 vterin úplně všedních činnosti a měl jsem tu postavu přečtenou tak, jak autoři chtěli.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: jojo, jedinej tezkej soubor byl vlastně ten prvni s G. Pak už easy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam