• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: A základní verzi Persony 5 jsi hrál? Určitě jsme to řešili ale už nevím...
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Hluboce nad tim premyslim! Ale jestli ted kliknu na "Order and pay", je tam i Royal deluxe verze pate Persony, takze se k tomu stejne tak pul roku nedostanu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Nemel jsem nikdy odvahu celou sérii rozjet, ale od loňska, kdy vyšla na PS4 o tom uvazuju s tím, ze bych nani? .. teda na ni mrknul po dohrání Y7 - navíc je teď na Store 75% s cenou dole. Obetujes se?
    GEE
    GEE --- ---
    Borci Yakuzáčtí, co vlastně vy a Shenmue? Je to dalsi serie, ke ktere jsem se nikdy neprokousal a pritom me laka a s Yakuzou tam vidim nejedno spojeni. Mate s tim nekdo zkusenosti?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo von tam fakt je na tom prechode? :D
    ten klaun na rohu by tam zapadnul! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: :) jeste mi tam chybi Kiryu a Kiwami Bob
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ckej! jakoze "where is Wally?" ja ho tam hledal ted :D

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Majima everywhere
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    supr zahlavi!!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: je to podobny.mozna este lehce pridali bych rekl oproti ty trojce :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ou shiiiiit a to jsem myslel, ze ctyrka nebude tak brutalni, jako trojka, kde cakala krev na vsechny strany. Kdyz to clovek porovnal se Zero, kde byly ty fighty vylozene rozverny...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    styler! myslel,ze to bude obdoba tech zlatejch obleku,ale byl to nakej nuzak :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw ve 4. dile Kiryu ty xichty fakt rozslapava :D

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: imho toe i tou jejich gestikulaci a mimikou. umej to moc dobre vykreslit.ta ctyrka je zradna! bacha na ty kapitoly! ja si rikal...maly posunuti v pribehu me nezabije a ono to pak v podstate vypne na mape substories a tlaci te to dal .) ja se zas vcera posunul a vypada to,ze se blizim lehce do finale,tak sem zvedavej.
    LOPIK: uz sem to sem hazel,ale zapadne to,takze urcite neni na skodu,dyz to sem nekdo obcas hodi znovu. je to zajimavy!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Super vypraveni Nagoshiho, proce je Yakuza jaka je a co se s tim snazi delat
    Toshihiro Nagoshi, the Yakuza years - Archipel Caravan
    http://www.youtube.com/watch?v=MTI7BUZ4rgc
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem na Yakuza sérii mě fascinuje, jak rychle umí scenáristi vykreslit charaktery postav v cutscenach díky zdánlivě malichernym detailům, který ti o te postavě řeknou víc, než hodiny dialogu, anebo zkratek u západních her. Už jenom na úvodu čtyřky stačilo asi 20 vterin úplně všedních činnosti a měl jsem tu postavu přečtenou tak, jak autoři chtěli.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: jojo, jedinej tezkej soubor byl vlastně ten prvni s G. Pak už easy.
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Jo, dvojku jsem taky projel jak nuz maslem. Hodne jsem setril zbrane, takze finalni souboje byly totalni brnkacka. Tady jsem se trapil uz pri prvnim vetsim souboji pri zachrane "dcerky"

Ale uvidime - otaznicku na mape nikdy neodolam, takze bych mohl byt naskillovanej.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: rozumim! supr! diky! uzivej! :)
    ten inv. je nestastnej, jak tam sou i equip veci a spotrebni se nestackujou...
    ja jak to probehl napoprve rychle,tak sem nebyl ani moc naskillovanej,tak ty boss fighty byly dost tuhy :)) zvlast po ty Kiwami 2!

ale mel sem to spis jako aniki naga. z prosluneny Okinawy se mi moc nechtelo :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam