• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nyní hraje: Bobator Y5, Lefty Y4, Lopik Y0

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: daval sem okamzite po konci karaoke s Harukou a pak s Hanou ;))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: A nezapomeň na special games v menu Y4
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Už si jedu ten nabasovanej song v menu

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: wow! :O
    ja nakejch 75 cca a to sem si prave dneska rikal,ze uz se tam placam dlouho.no cekejme,ze v petce to bude zase vic!
    btw uz to vypada zase vic k svetu!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No hlavně nám to zase podezrele přesně vyšlo na stejnej den. Taky jdu pustit intro pětky. Jinak koukam, ze mi to hodilo 108 hodin. To je zatím nejvic ze serie.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw tady ve ctyrce vlastne krom Taigy vsichni palili ne? No ja po tech grande finale si samozrejme dam,pac sem upe hotovej! Krasny!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to sou fakt borci! super divadlo/film! :)
    Zapinam 5 na cumendu a to bude!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No tak hotovo. Byl to nejlepší “buddy movie” dekády. Skoda ze už 6 let nekourim, dal bych si cigo :) Mám rad filmy a hry, kde si člověk soukrome krátce zatleska, jak dobry to bylo.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: nespoilovat, já na to jdu zítra. Dneska ještě doženu kvesty.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Tak jdu na to. Poslední sampansky za 300 tisíc pro Shizuku a jedem.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)) ja to dneska taky ukoncil.Este ten Kiryu chybi taky par questu. Zas epicka dvouhodinovka a ted koukam na titulky. A zas malem slzicka ukapla s Akiyamou v uplnym zaveru! Tesim se na nej v 5!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak dneska vletim do závěru čtyřky. Poslední 4 questy s Kiryu a mám hotovo. Budou mi chybet kluci.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak s Kiryu jsem neměl chodit za hosteskama do klubu. Kiryu jim řekl, ze je mu 41, načež mu odvetily, ze v tak pokročilým věku musí mít určitě spoustu zkušenosti, ale jinak ho vlastně ty dvacítky celkove litovaly. Mne bude za par dni 42. Achjo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Zrovna k tomu Horákovi jdu. Byl jsem si teď venku zabehat a na poslední desatej kilometr mi Spotify nabídlo song Samurai Ondo, tak asi lidem přišlo v parku divny, ze se usmivam jako blbecek. Mno a abych to běhání vykompenzoval, objednal jsem si od Japonců Hot Spring Kit Kat, protože... Ping Pong

BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw stavte se za vojakem! rozdava slusny moudra! :))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam