• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jak jsem se te trilogie remasteru bali, tak se z ni vyklubaly pomalu ty nejlepsi hry serie vid.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo a 5 je neskutecnej narez!!! co sem koukal na par zebricku, tak spolu se Zero a 6, 7 nejlepsi dily!!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw anketa Yakuza dohral jsem.... hlasovalo 7 lidi. imho to sme uz vsichni ne? :) diky!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: celej vecer nee,ale v ty 5 uz padaj hodne dobre :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty graficky skoky sou celkem peklo,ale Zero z toho vyslo este dost dobre!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

Když v Yakuze na ulici omylem srazím civilistu, tak...

7 hlasy od 7 respondentů

GEE
      GEE --- ---
      LOPIK: Tak ze bych ho tim padem dal po petce? Ja se prave bojim dalsiho padu jako po druhym Kiwami do trojky. Jasne, po par hodinach jsem jel jako nic, ale bolelo to.
      BOBESH
      BOBESH --- ---
      LOPIK
      LOPIK --- ---
      Zero je skvělý, ale trohu mě dostal ten starší engine, když jsem do toho přešel rovnou z šestky.. Má to 60 fps, interiéry jsou možná i hezčí, ale ten rozdíl je dost velký..
      LEFTY
      LEFTY --- ---
      pro zajímavost: bavil jsem se s kámošem, co žije v Japonsku a dost sleduje herní scénu - je to teda hlavně nintendář, ale přehled má. Bohužel v Japonsku to moc "v kurzu" není.

To nic nemění na tom, že celá sága je skvělá, a kdybych z ní neměl vybrat nic jinýho, tak rozhodně zero.
      NAGASAWA
      NAGASAWA --- ---
      GEE: jj ja si pri doporucovani Zera pripadam obcas jako militantni sektář, kterej stoji na ulici s megafonem a hlasa prichod mesiase, ale tahle potrhlá hra si to proste zaslouzi.
      GEE
      GEE --- ---
      LOPIK: Jo, v tomhle mas pravdu. Mam pocit, ze veskera Yakuza az na posledni vysla v Game Passu, coz by mohlo pomoct prilakat spoustu hracu, ktery by se tomu jinak vyhnuli.

NAGASAWA: Doufam v to. Je skvely zero videt v Hall of great od easy allies, v girlfriend reviews, slyset o Like a dragon dlouhy debaty v Minnmax podcastu - tech cest do mainstreamu je cim dal vic, ale porad to okolo sebe nevidim tolik, jak bych rad
      NAGASAWA
      NAGASAWA --- ---
      Kazdopadne ty slevy konci kdy? Ve ctvrtek? Nevahal bych a Dave by to mel coby herni matador a Shenmue veteran rozhodne vyzkouset. Pro me to byl spolecne s Nierem nejprijemnejsi herni zazitek dekady, kterej se mi vryl solidne do pameti.
      NAGASAWA
      NAGASAWA --- ---
      GEE: jj lidi vi ze to existuje, ale maji naprosto zkresleny predstavy o tom, co je to vlastne za zanr. Kazdopdne mi postupne prijde, ze se to diky meme siri a strhava to vic a vic lidi a stejne tak i kvuli znamym youtuberum a twitchi, kde to zacali za posledni rok/dva solidne adorovat tvrzenim, ze se jedna o nejlepsi herni znacku, kterou zarucene nikdo nezna. Stejne tak celkem solidne rostou reddit komunity a facebook skupiny, kde se generuje vic a vic totalnich meta meme.
      LOPIK
      LOPIK --- ---
      GEE: Myslím že fakt jo a rok od roku to roste - když koukněš na Reddit, Neogaf nebo i ten 4chan, tak snad vždycky je tam aspoň jeden thread o Yakuze a to není jen o memech.. Čím dál víc se to objevuje s každým dílem v různých GOTY Awards. Přijde mi že ta základna na západě roste hodně - Like a Dragon už má i anglickej dabing třeba, pořád vychází nový porty (na Xbone mají tenhle rok vyjít snad tři nebo čtyři díly..)
      GEE
      GEE --- ---
      DAVESADE: Ze vahas!

LOPIK: Myslis? Me prijde, ze i pres veskerou snahu je to porad dost na okraji zajmu. Cim dal tim vic lidi vi, ze nejaka Yakuza vubec existuje - to je super. Ale zaroven to mezi hracema okolo sebe moc nevidim, at se snazim, jak se snazim. Ja teda pred zero dojedu 4-6 (citim ty letajici kameny), ale tesim se!
      NAGASAWA
      NAGASAWA --- ---
      DAVESADE: U Zera není prostor na pochyby. To je povinnost.
      LOPIK
      LOPIK --- ---
      Určitě, i kdybys tam měl hrát jen kulečník.. tohle je zadarmo
      DAVESADE
      DAVESADE --- ---
      Takze to mam taky koupit?
      LOPIK
      LOPIK --- ---
      GEE: tvl tak to je zadarmo - oni to prodávaj hodně levně už dlouho, asi se jim to ale vyplatí, protože se z toho postupně stává dost silná značka..
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam