• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Leaker Claims New Yakuza Spin-Off Currently in Development
    https://www.siliconera.com/leaker-claims-new-yakuza-spin-off-currently-in-development/

BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw Initial D
    Initial D (TV seriál) (1998) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/133157-initial-d/prehled/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    V Ishinu to bude vetsi peklo

Ryu Ga Gotoku Ishin! - Food Serving Minigame
    http://www.youtube.com/watch?v=tmlCvosug5U

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: ja mel kliku na to, ze mi chodilo minimum Dunk a tim padem se to dalo v klidu ukocirovat. Pak jsem to zkousel znovu a vyhorel jsem cca na 28/40
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja tu posledni vlnu nedaval! tak 10,15 dobre! :D ale ja se vymluvim na to,ze uz toho palim! :))))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LOPIK: já jo, když ti to sedne a chodí ti dobře tvrdosti tak jp. Stačí těch 36, jak píše Nagasawa
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pan doktor Fukushi tu myslím ještě nebyl

Japanese Doctor Fukushi Masaichi (1878-1956) was the worlds leading collector of body torn tattoos.
    He would offer prisoners money to be able to remove their skin after death. He had a collection of over 2000.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj jako predtim 4 kapitoly na postavu.

LOPIK: Nudle jsem dal, ale ten zaver byl uz pekelnej naprosto. Koncil jsem myslim s 36/40
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Povedlo se vám někomu uvařit ty nudle na "S"? Já to zkusil jednou a málem se z toho zbláznil..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Mixer byl bozi!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    imho to upozornuje. mam pocit,ze 4 kapitoly
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Některý ty sidestory jsou zas vtipný ;)

LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Já už mám taky odjeto, side stories cca 13.. Kolik to má mít chapterů? Rád bych taky dodělal co jde než půjdu dál...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj konene daji pomoci "options" buttonu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: taky sem se bal to jen vyzkouset,ale JO! de to pauznout! ;))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    dají se cutscenes v pětce pauznout, nebo jenom skipnout? Nechci experimentovat, abych se o něco nepřipravil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mno! :D tak to budes koncit nekdy kolem 150 tipuju. ostatni postavy maj dost podobnej prostor imho! kazda ma svuj "job". co sem si vsimnul,tak maj jen min substories..Kiryu 18. zbytek zatim 15 :) cutsceny jako krava. pri prechodu z partu na dalsi postavu je treba pripravit popkorn a kapesnicky!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no ja vcera koncil snad na nejakych 40 hodinach jenom v prvnim aktu s Kiryu. Vedlejsaky 16/18, Taxi komplet, zavody komplet, Komaki komplet a posledni save mam pred zaverecnym fightem. Kdyz si vezmu, ze vsechny ostatni dily jsem koncil na cca 65 hodinach komplet, tak je to solidni naloz. Tipuju, ze dalsi postavy budou mit min prostoru, ale i tak. S takovou v tom utopim hodin, jako v Persone.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ta 5 je masakr! 70 hodin a sem tak nak lehce za pulkou,rekl bych. brada mi spadla nescetnekrat! ja uz tu hubu ani nezaviram! :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam