• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: btw uz jsi ve druhym aktu, anebo sbiras posledni otazniky v prvnim?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Kuze IRL je boží, na youtube je dost ukázek z těch šílených filmů - toho do těch her dřív nebo později prostě museli přidat
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No tak po skoro 4 hodinach v druhým aktu muzu rict akorát... no ty vole!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tak zas na druhou stranu nerad jim to komolim, ale uz toho je hodne za ty dily :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: :D ale to je dobra finta
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: lol. ja si zas pocestuju nektery ty jejich jmena. Hana-chan uz je spis "Háňa". mala maserka Mari byla Maruška. ted tam je jeden,co se menuje Horie,tak je Honimir, pac sem si proste nemohl vzpomenout :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No přesně. Taky musím dodělat tady Horáka, Dojo a par rande s holkama.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    este s nim mam nedovyrizeny ucty-trenink s Akiyamou! neslo mi to "suicide running" nebo jak. prijde cas a do ctyrky se vratim! :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: diversify your portfolio!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja mu dam,ze se bude mlatit s kazdym hejskem na ulici! zadny takovy! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Makam na tom. Bobesh mě včera přišel pohecovat na stream a už jsem v druhým aktu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: ja to taky zasekl od vcera,co zas chodim do worku! :D
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    do víkendu (no, do pátku) pauza. Mám nasekaných screenů z Y5, ale můžu se nad tím tetelit akorát s Bobshem. Koukejte to dohnat! :-)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jo ten je hroznej, taky u toho vždycky trpím - tohle a pak ještě taková ta klasika jak někoho chytne hlavou dolů, vyskočí s ním a zarazí ho tou palicí do země. Ale dělá to jen jako a nikdy by nikoho nezabil..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: mně vzdycky prebehne mraz po zadech u heatu, kdy Kiryu hobluje nekomu oblicejem o asfalt.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    me rozsekly tyhle dva a pak "vytirani podlahy" xichtem :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    V tý pětce jsou pěkný Heaty, novinka pro mě byli ty "enviromentální" - třeba že šlo poslat tu dvoumetrovou kouli ze schodů.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ohoho necekal jsem, ze se naucim po roce s Yakuzou novou finesu. Parada diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam