• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: No ale tak vybral bych si. Chm. Neměl jsem to vidět, neměl.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: jako jsou tam dobrý bomby. https://www.redbubble.com/i/t-shirt/Dame-Da-Ne-Baka-Mitai-v3-Pink-by-jlpeters94/64676612.FB110
    Akorát kvalita asi nebude nic moc, ne?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    no jo! uz to frci! ja myslel,ze uz to maj! :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja uz si vybral! trosku kolotocar,ale to by nebylo poprve! :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: a me nechas kliknout na tohle!? :D
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Moje penezenka te nema rada...jsem v pokuseni

Redbubble logo
    https://www.redbubble.com/shop/goro+majima+t-shirts
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: trochu pripomnelo :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Treba nas tady bude 5! (slovy pět)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    se nam tu klan treba zase rozroste! :)

We Build Shit!!!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ke skluzu na Steamu

"The fandom is going to be cringe? Cancel eet"
    -Nagoshi

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno uvidime jak se serie chytne na steamu. Západní kiyodai komunita šílí nadšením...

The Yakuza Remastered Collection is available now (both separately and as a bundle) on Xbox One, Xbox Game Pass, Xbox Game Pass for PC, Windows 10, and Steam!

Continue Kiryu’s journey through Yakuza 3, 4, and 5 in preparation for the Dragon of Dojima’s final chapter.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DAVESADE: V podstate na spravne stope jsi a interactive novel to je s tim rozdilem, ze je ve vetsine rozhovoru ciste linearni. Samozrejme mas vzdycky nekolik moznosti, ktere ale vedou ke stejnymu cili s tim, ze se maximalne spatnou odpovedi dostanes do humorne "trapny" situace, anebo prijdes o vyssi odmenu.

Cistokrevna interactive novel se z toho stava treba v klubu, kde vedes dialogy s hosteskami - to vsechno jeste uvidis. Shenmue s prohlizenim si vsech supliku v byte to samozrejme neni, nejsou tam kompletni denni cykly (max den a noc v ramci pribehu) stejne jako tam nejsou denni cykly aktivit obyvatel mesta, ale dojem z mesta je v podstate totoznej. Na den a noc jsou vazany maximalne tak nektery vedlejsi qusty. Jinak mesto "ozije" az v momente, kdy budes hrat treba 3-4 dil v řadě a budes potkavat ve stejne ctvrti postavy, ktere jsou treba starsi o 15 let a prosly si urcitym vyvojem, tak mas spis pocit zivouciho organismu v podobe čtvrti na casove ose, coz je prvek, kterej se jinde u konkurence moc nevidi. Jinak me si Yakuza kompletne ziskala az cca po nejakych 6-8 hodinach hrani, kdy jsem pristoupil na pravidla hry absurdniho humoru a pochopil jsem o co se vlastne celej ten team snazi a jakej byl jejich zamer.

Nejlepsi na tom ale je fakt, ze sice hrajes Zero coby mestskou akci, aby te autori posadili v dalsi epizode do uplne jiny pozice v jinem meste s jinym socialnim statusem a jinymi hernimi mechanikami a jeste navic ti naserviruji klidně i pět hlavnich specifickych postav a pět měst, kdy oproti tomu vypada GTAV jako chudej pribuznej.

Snad krome Gee jsme tu Zero vsichni odehrali a i kdyz se pouzije spoiler tag, tak na mobilu je stejne videt, tak bych napsal hned na uvod treba: Yakuza Zero SPOILER a kdo chce, muze ten text preskocit.
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Prosim pekne ja taky jeste ne. Pokud budete spoilery schovavat, budu rad
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem rikal,ze by to chtelo ten seznam,co kdo ma odehrano! :)) pardonek! mladej to neumi a starej pecar neni doma ;))

imho Zero tu mame odehrano vsici. az na "NE74A"?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Ja jsem porad na zacatku Zero, ale docela se mi to libi! Hned z kraje se mi povedlo nebyt tak kriticky a nehledat v tom Shenmue resp. nehledat v tom nic, co v tom neni.

A ono se z toho klube vyslovene interactive novel! Jsem na spravne stope?

Rad bych doporucil herni serii Nonary Games (https://en.wikipedia.org/wiki/Zero_Escape) - interaktivnich novel je samozrejme sest pulek a nejsem na ne expert - ale svou syrovosti si myslim, ze pokud se vam libila Yakuza, tak tyhle hry vam taky sednou. Pozor - nema to pribehove nic spolecneho s Yakuzou, jen ten styl vypraveni je podobne intenzivni (ale v jinem prostredi, takze to vyzniva jinak).

Nekde jsem cetl, ze Yakuza je "Shenmue-sque game" a uz to v tom vidim. Zejmena ten world building je pojatej skoro identicky, to se mi libi. Moznost first person je pro mne stezejni, kocham se ulicemi a prohlizim detaily v obchodech. Shenmue je ale skoro hyper realisticka hra proti Yakuze, coz mi obecne vyhovuje, ale neni to nic proti Zeru samozrejme.

Nevim, do jake miry tady mohu spoilovat, kdyz ma celej klub ctyri navstevniku (a z toho tipuju dva multaky :), tak mi dejte vedet.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    REFLEX: na PS storu 0-5 ve slevě, doplnit zásoby teď!
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Xbox pc pass

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ohoho toho jsem si vubec nevsiml.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam