Ja jsem porad na zacatku Zero, ale docela se mi to libi! Hned z kraje se mi povedlo nebyt tak kriticky a nehledat v tom Shenmue resp. nehledat v tom nic, co v tom neni.
A ono se z toho klube vyslovene interactive novel! Jsem na spravne stope?
Rad bych doporucil herni serii Nonary Games (
https://en.wikipedia.org/wiki/Zero_Escape) - interaktivnich novel je samozrejme sest pulek a nejsem na ne expert - ale svou syrovosti si myslim, ze pokud se vam libila Yakuza, tak tyhle hry vam taky sednou. Pozor - nema to pribehove nic spolecneho s Yakuzou, jen ten styl vypraveni je podobne intenzivni (ale v jinem prostredi, takze to vyzniva jinak).
Nekde jsem cetl, ze Yakuza je "Shenmue-sque game" a uz to v tom vidim. Zejmena ten world building je pojatej skoro identicky, to se mi libi. Moznost first person je pro mne stezejni, kocham se ulicemi a prohlizim detaily v obchodech. Shenmue je ale skoro hyper realisticka hra proti Yakuze, coz mi obecne vyhovuje, ale neni to nic proti Zeru samozrejme.
Nevim, do jake miry tady mohu spoilovat, kdyz ma celej klub ctyri navstevniku (a z toho tipuju dva multaky :), tak mi dejte vedet.