• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jooo ja mam rad i ten interaktivni film Detroit a Heavy Rain. Beyond srovnavam hlavne kvuli divci roli a indexu zabavnosti. Samozrejme chapu, o co Cageovi v Beyond slo, ale celou hru jsem spis protrpel a pronudil, zatimco Haruka te dostane po prvnich peti minutach. Vsak uvidis :)
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Hele prrrr....Beyond je priserna hra, ale jeste nedavno jsem mel ve zvyku alespon jednou rocne dohrat Fahrenheit: Indigo Prophecy a Heavy rain je jeden z klicovych duvodu, proc se ze me stal konzolista
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: no tyvole co tam ted v ty jeji kapitole predvadi... Jak jsem psal na psn, David Cage se muze jit s QTE Beyond: Two Souls vycpat, protoze takhle ma vypadat cistokrevna a kondenzovana interaktivni zabava a minihry.
    GEE
    GEE --- ---
    Mimochodem dneska jsem poslouchal nepekne zvesti, ze by Microsoft mohl chtit koupit Segu a ze prave tohle je dalsi velka akvizice, kterou po Bethesde chystaji.

Modlim se, aby tomu tak nebylo. Tady nejde jen o Yakuzu, ale o slusnou radku z mych nejoblibenejsich her.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: máš recht.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Jojo, bylo to utrpeni, ale dojel jsem to. O to vic si ted nepochybne uziju opravdu dobrej open world. A je to presne jako s kazdou Yakuzou - clovek ty postavy musi milovat po prvnich par minutach.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Takze Days Gone jsou komplet? Tak snad jsme ti tu neco nevyspoilovali. Shun je skvelej. Stala se z nej moje nejoblibenejsi postava, tak se bav ,)
    GEE
    GEE --- ---
    A já se včera konečně počtvrté vrátil do Kamurocho. Shun Akiyama je borec na prvni pohled :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DAVESADE: takze jsi uz byl u maséra :) tam se prave "vztah" k Yakuze láme, kdy si reknes, ze maji ty cutsceny a plot twisty vazne pekne vystavěný, vcetne vzajemny chemie postav a chces vedet, co s nimi bude dal. Jinak pokud jsi jeste nebyl u Pocket Racera, doporucuju se tam s Kiryu mrknout. Hra samotna te tam myslim nezavede. Severozapad Kamurocha vedle parku.

DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Vcera jsem dojel ctvrtou kapitolu a musim rici, ze mne to cele zacalo fakt zajimat vic do hloubky. Uplne jsem to cekal, ze mne to chytne.

Nastesti mam dost soudnosti a hraju to jen pred spanim, jako Vecernicek.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tady na nyxu uz je to samej tajnej!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: hele nečte to tu nekdo z fcb Kabinetu kuriozit? Zrovna tam koukam na clanek o Marimo se stejnou doprovodnou fotkou :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: majima za tím kanonem je nejvíc!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kiryu is an alpha Japanese man
    http://www.youtube.com/watch?v=Z5BjxGv8XNw

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Z te idol kapitoly s Harukou jsem měl trochu obavy, ale je to naprosto skvely.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    wtf - "Kuze as a milf"
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    mám novou oblíbenou NPC
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Sunao ni I LOVE YOU
    Yakuza 0 - Karaoke 24-Hour Cinderella On Drums!
    https://www.youtube.com/watch?v=26AkJyfDYEk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam