• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Já to teda taky vůbec nedávám, ale dá se to opakovat do nekonečna, tak snad časem pochytím i o čem to vlastně vypráví..
    Ty interview jsou celkem těžký, taky se mi nedaří trefit se do vkusu redaktora nebo čtenářů, ale ono to bude asi dost jedno - když se nepovede a ten redaktor je nasranej, tak to možná přidá o trochu míň fanoušků jestli vůbec něco? Myslím že ve výsledku je to celkem jedno.. Ono v tý pětce je vůbec občas těžký udělat všechno jak se má a některý ty sidequesty už tě to pak ani nenechá opakovat - třeba jak neseš to žrádlo po ledě (tvl. kdo zas tohle vymyslel, co to mělo bejt?? :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: chmm to bych ani nerekl. ale napr. interview. typek se te pta na ruzny otazky. na vybranou mas ze tri odpovedi,ale ja osobne nez sem si ty odpovedi precetl a prelouskal,tak uz bylo jakoze pozde, pritom nikde neni videt zadnej cas a ikdyz mas nejakou odpoved oznacenou,ale nee potvrzenou krizkem, veme to jako ze mlcis,coz neni upe zadouci. na druhou stranu imho prijdes max o par stovek expu.
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: To je neco na zpusob foceni devcat ve dvojce?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: tak ta me srala upe nejviiiic! chapu jako dobrej napad,ale odpovedi na cas nesnasim!! prislo mi,ze v tom partu s Harukou je to az naschval. kolikrat nestacim ani precist odpovedi napr. u nakyho interview
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jo ta minihra, že rozesmáváš lidi v tom komickým duu - to je boží nápad. Vůbec nechápu, kde na tohle chodí a přesně kvůli tomuhle mě ty Yakuzy tak baví..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: No po Dancing Star Night budes naprosto spokojenej :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj taky tam sazim prvne komplet vsechny FREE aktivity a je super, jak ti davaji najevo, ze ten Idols showbis je ubijejici masinerie.

REMOVER
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no a hlavne si to dela legraci samo ze sebe a proste a jednoduse se bavis. U Cage jsem jeho hry vzdycky zapinal s tim, ze si po dalsi depresivni kapitole budu muset dat panaka. I takovy hry jsou samozrejme potreba, ale Nagoshi ti predlozi i vazny temata a jeste se u toho i zasmejes a odneses si nejaky to klasicky moralni ponauceni misto toho, abys hledal v supliku ziletky na podrezani si zil.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Pohyby má dobrý, ale chybí tam to srdce - já bych jí instruktora nedělal ;)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Já to teď taky mastím a co se jim povedlo, tak vykreslit, jaká je to otrava chodit po všech těch promo akcích. Jedu to samosebou všechno, takže všechny ty kulečníky a kvízy atd. jsou náročnější než ulovit tu zvěř v předchozí části.

Ale líbí se mi ta kapitola - zase tam mají dobrý postavy, některý ty minihry a vedlejší úkoly jsou fakt skvěle vymyšlený - třeba ty jazykolamy, nebo podepisování se fanouškům - tam fakt čumím, jak s jim na tak malým prostoru povedlo vymyslet relativně zajímavou herní mechaniku. Podávání rukou a ten jeden mentální fanda co furt předbíhá ve frontě atd..

Tancování je boží mimochodem :)
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: No nevydrzel jsem a kouknul na gameplay...jako veterana Persona tanecnich her me Haruka nerozhazi!

Persona 5 Dancing Star Night - Last Surprise - Hard Mode
    https://www.youtube.com/watch?v=fPlGhP88IpA
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jako taky sem si rikal...driv sem oznacoval "interaktivni film" Detroit, Beyond .. , HR. Ted je to spis ta Yakuza bych rekl,ale v mnohem bohatsim smyslu nez "posun postavu do autobusu,aby se rozjela dalsi cutscene"
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    a sakra

【Yamamiyu】 KONNANじゃないっ! 踊ってみた【龍が如く5】
    http://www.youtube.com/watch?v=No801Zp2p_0

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jooo ja mam rad i ten interaktivni film Detroit a Heavy Rain. Beyond srovnavam hlavne kvuli divci roli a indexu zabavnosti. Samozrejme chapu, o co Cageovi v Beyond slo, ale celou hru jsem spis protrpel a pronudil, zatimco Haruka te dostane po prvnich peti minutach. Vsak uvidis :)
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Hele prrrr....Beyond je priserna hra, ale jeste nedavno jsem mel ve zvyku alespon jednou rocne dohrat Fahrenheit: Indigo Prophecy a Heavy rain je jeden z klicovych duvodu, proc se ze me stal konzolista
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: no tyvole co tam ted v ty jeji kapitole predvadi... Jak jsem psal na psn, David Cage se muze jit s QTE Beyond: Two Souls vycpat, protoze takhle ma vypadat cistokrevna a kondenzovana interaktivni zabava a minihry.
    GEE
    GEE --- ---
    Mimochodem dneska jsem poslouchal nepekne zvesti, ze by Microsoft mohl chtit koupit Segu a ze prave tohle je dalsi velka akvizice, kterou po Bethesde chystaji.

Modlim se, aby tomu tak nebylo. Tady nejde jen o Yakuzu, ale o slusnou radku z mych nejoblibenejsich her.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: máš recht.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Jojo, bylo to utrpeni, ale dojel jsem to. O to vic si ted nepochybne uziju opravdu dobrej open world. A je to presne jako s kazdou Yakuzou - clovek ty postavy musi milovat po prvnich par minutach.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Takze Days Gone jsou komplet? Tak snad jsme ti tu neco nevyspoilovali. Shun je skvelej. Stala se z nej moje nejoblibenejsi postava, tak se bav ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam