• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: vtipny je jak Haruka od ni dostane ten kostym, kterej byl puvodne pro nekoho trochu jinyho :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj pripadne Ako z Earh Angel a par dalsich.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: Yoko vypada no :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: S těma tranďákama - v pětce je Yoko, co učí Haruku jak se namalovat atd.. - to je úplně jasnej chlap (resp. někdo formely known as chlap ) i když to tam ani nikde neřeknou.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: ty dvere!! :D to bylo prvni, co me prastilo do oci! sem rikal: tak takhle by to neslo kuci!! hlavni postavy maj do detailu vsecky vlasy chlupy, pory na kuzi a dvere nechaj jak z ps1! :)))

u Tify se mi libi ty jeji hadriky,ale estli ma este naky jiny krom tech co mela na chvili,dyz byla unesena,tak beru!! :)

NAGASAWA: jako bizarek je tam taky! jak pise GEE. fight s chaloupkou. minihra drepy :) ale zlata Yakuza!! tam je aspon trandak jak trandak! ne jak tady jeden namaklej kulturista s tvarickou naky princezny! :)))
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Midgar je na odskoceni supr. Je potreba porazit zlovolny dum, zatancovat si a vybrat dobre saty pro Tifu. Ja na druhy dohrani cekam na Yuffie a opravenou texturu dveri a Midgaru z vysky :-D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jsem koukal, ze to tam solidne sazis. Pauza je potreba hele, ale porad jsi v Japonsku, tak se to nepocita :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kuci ja si odskocil do Midgaru! Tifa me tam drzi a nechce pustit mrcha! :D ale snad uz brzo! 14.kapitola
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: vid. taky mam nutkani mit vsechno komplet i kdyz to nedava vlastne smysl. Akorat u tech slepic vaham, jestli je nechci komplet vyhrat, kdyz uz jsem do Omelety narval hektolitru saké na treninku. Kazdopadne ta ctvrta kapitola mi prijde asi nejslabsi, ale to bude tim, ze to je nova postava a ze mam nulovej vztah k baseballu.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jako úplně nevím proč to vlastně dělám - všechny side story - lovení, taxíky, tancování atd. dělám na 100% a stejně vím, že to na platinu nedám (ne u závodu slepic a Mahjongu už dvacet hodin nenechám :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Tohle dneska zkusím

If you’re looking for an easier way to complete the mission, some players have found success with a much simpler trick. Try tapping the correct direction button right after the pitcher has thrown the ball. This should guarantee a foul.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: To taky nedokážu - nevím, jak se mají vlastně dělat fouly...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ono toe zavisly spis na tom, jak mas vylepseny ty odpaly imho. pak uz mas ty vysece tak obrovsky,ze davas homeruny furt! .) ja mam spis problem s jednim vedlejsakem, kde naopak musis dat tri foulbally a to mi nende :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak jak mi žádný minihry nedělaly většinou problem, tak tyvole ty baseball odpaly v petce problem jsou. Sice se pomalu zlepsuju, Heat jsem zatím neodemkl, ale z 10 pokusu trefim tak 2-3 homeruny. Peklo.

No jinak dneska jsem si objednaval tenisky a adidas má možnost customizace, tak jsem si říkal chmmm.... proč toho nevyužít

BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw chytil sem vam z Yakuzy takovou mensi uchylku! :D

BOBESH
    BOBESH --- ---
    este tam byly naky problemky,tak budme radi, ze ty petky nejsou. stejne na tom neni co hrat! je to bily neprakticky a driftuje to! ;)))
    RGG Studio
    @RGGStudio
    We’re currently aware of issues surrounding the launch of Yakuza: Like a Dragon on PS5 preventing some users from downloading the game/DLC and accessing the free upgrade from PS4. We’re investigating the issue and hoping to have this resolved as soon as possible.
    Přeložit Tweet
    6:12 odp. · 2. 3. 2021·Twitter Web App
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    to divadlo a celkove ta grafika vypada kulervoucne imho to i to FF7 zaplace!
    Yakuza Like A Dragon PS5 vs PS4 PRO Graphics Comparison & Loading Time Test - ThePapiGfunk
    https://www.youtube.com/watch?v=84b3CcSabJ4
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Skvadra na zaver byla absolutne dokonala. Dobrovolne priznavam, ze ctyrka je prvni dil, kde jsem bocni aktivity vylozene zanedbaval - proto ten rozdil mezi 30 a 100 hodinama.

Nebavilo me patrat, kam jit (v predchozich dilech proste stacilo sledovat otaznicky a uzivat si pribehy), nebavilo me zkoumat jednotlivy oddeleny kusy mapy. Jediny co, snazil jsem se najit revelations.

No nic, ted zas drobna prestavka a pak hura do petky.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: vecera zrovna vydali update na pětku mám dojem
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já u tuho teď nesedím denně, ale taky jsem se trochu polapil v pětce, poslední týden trénuju odpaly.. Trochu blbý je, že čekám na PS5 co by mohla každým den dorazit a rád bych tohle ještě dohrál. No a na PS5 už čeká sedmička!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam