• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Tohle je prd transka, mas uz za sebou prece Honeybee Inn, ne?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ale ty sou ferovi aspon! no jak sem psal,tak tady jeden jakoze asi ma bejt nebo nevim...

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj ty jeho (jeji) lejtka se mi vypalily do pameti :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    A ještě pleasure king, ten byl taky dobrej
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no to mas recht. Yoko nijak nekomentovali.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: tak snad moc nespoilujeme.... Control dorazis o vikendu a s cistym svedomim zaparkujes zpatky ... doslova.
    GEE
    GEE --- ---
    Kua uz abych ten pitomej Control dohral...zas se na tu petku zacinam tesit, kdyz vas tak posloucham.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak jsem trochu pohnul s pribehem a jako jo, ten pálkař je dobre napsanej. Uz tomu jeho neurotickymu a traumatizovanymu charakteru rozumim o neco lip. Sice mi porad trochu dela problem to, ze nepatri mezi nejostrejsi tuzky v penalu, ale ucel to splnilo. Po vsech tech ultra alfa charakterech je to prijemna zmena.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ale ten/ta je priznana ne? Yoko se nevi
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: vtipny je jak Haruka od ni dostane ten kostym, kterej byl puvodne pro nekoho trochu jinyho :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj pripadne Ako z Earh Angel a par dalsich.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: Yoko vypada no :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: S těma tranďákama - v pětce je Yoko, co učí Haruku jak se namalovat atd.. - to je úplně jasnej chlap (resp. někdo formely known as chlap ) i když to tam ani nikde neřeknou.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: ty dvere!! :D to bylo prvni, co me prastilo do oci! sem rikal: tak takhle by to neslo kuci!! hlavni postavy maj do detailu vsecky vlasy chlupy, pory na kuzi a dvere nechaj jak z ps1! :)))

u Tify se mi libi ty jeji hadriky,ale estli ma este naky jiny krom tech co mela na chvili,dyz byla unesena,tak beru!! :)

NAGASAWA: jako bizarek je tam taky! jak pise GEE. fight s chaloupkou. minihra drepy :) ale zlata Yakuza!! tam je aspon trandak jak trandak! ne jak tady jeden namaklej kulturista s tvarickou naky princezny! :)))
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Midgar je na odskoceni supr. Je potreba porazit zlovolny dum, zatancovat si a vybrat dobre saty pro Tifu. Ja na druhy dohrani cekam na Yuffie a opravenou texturu dveri a Midgaru z vysky :-D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jsem koukal, ze to tam solidne sazis. Pauza je potreba hele, ale porad jsi v Japonsku, tak se to nepocita :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kuci ja si odskocil do Midgaru! Tifa me tam drzi a nechce pustit mrcha! :D ale snad uz brzo! 14.kapitola
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: vid. taky mam nutkani mit vsechno komplet i kdyz to nedava vlastne smysl. Akorat u tech slepic vaham, jestli je nechci komplet vyhrat, kdyz uz jsem do Omelety narval hektolitru saké na treninku. Kazdopadne ta ctvrta kapitola mi prijde asi nejslabsi, ale to bude tim, ze to je nova postava a ze mam nulovej vztah k baseballu.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jako úplně nevím proč to vlastně dělám - všechny side story - lovení, taxíky, tancování atd. dělám na 100% a stejně vím, že to na platinu nedám (ne u závodu slepic a Mahjongu už dvacet hodin nenechám :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Tohle dneska zkusím

If you’re looking for an easier way to complete the mission, some players have found success with a much simpler trick. Try tapping the correct direction button right after the pitcher has thrown the ball. This should guarantee a foul.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam