• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: No pekne :) Stihl jsi to celkem rychle. Ja tam nechal dvojnásobek a komplet mám snad 32% Peklo. Ono to bude potom nejspíš hlavně o hazardu a podobně, ale o tak. Pujdes do sestky? Ta má nastup v těžkým stylu co se “Nani?” bizaru tyce, tak jsem nadsenej a hlavně prefektura Hiroshima je vystavena asi nejlíp z cely serie. Vůbec se mi z ni virtuálně nechce pryč.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: finále bylo dobré - dal jsem ho s jedním extra pokusem, když mi Shinada spadl do kanálu. Jinak bossfighty dobrý, pěknej doják (a Takasugi je nejlepším side characterem, change my mind).
    Celkově pětku hodnotím super - Kiryuho a Haruky části jako úplně boží, i Saejimův Deer Hunter mě bavil. Akiyama byl imho nevyužitý a Shinadu jsem protrpěl - baseball je nesmírně nudná hra, i když víte, o co jde - a Yokohama nebyla navržená úplně dobře - moc běhání od ničeho k ničemu.
    Pětka teda obsahovala relativně málo wtf bizáru, na který jsme z Yakuza her zvyklí - anebo už jsem to tolik ani nevnímal.
    Nakonec tam mám 62 hodin, a completion sotva 30%, WTF?! :-)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Pětka pokořena, kyodai!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    V sestce mě potěšil drobnej detail. Když jsem pouliční fight přenesl do samošky, kde jsem roztriskal par regálů a strčil chlapikovi hlavu do mikrovlnky, tak měl potom obchod dočasně zavřeno kvůli rekonstrukci :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pánové našel jsem naprosto zvracenej projekt

https://www.facebook.com/everymoviebutwithyakuzasongs/

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: Tak ber to tak, ze tam byl před tebou Kiryu, kdyz ho do Midgaru zavedla Hiji.
    TAP
    TAP --- ---
    Byl jsem se podívat do Midgaru a řeknu vám úplně nevyužitej potenciál

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: T-Set tě oficiálně vítá mezi Dreamers

LOPIK
    LOPIK --- ---
    Dneska dobry den, PS5 doma a Kamurocho zachraneny!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No a gratz Lopikovi potřetí ,)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: no tyvole tak at dneska padne Y5 a zejtra muzes nakopnout Ichibana pekne v next genu. Gratz podruhy.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    A za odměnu mi akorát píše zelenej zmrd, že by mi měl dneska dát PS5!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Koukam na statistiky 198 cm a 121kg. Vek: neznamy
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: no tak gratz. snad ses nemusel vracet o x hodin zpatky. kazdpadne si vybav i Akiyamu ,)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    A je po něm!! Na dvacátej pokus..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: super! ty sem myslel! k tem sem se nikdy nedostal! :D ale vim o nich neco malo. diky aniki!! .)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH:
    Je to rodina Amonů - v každý Yakuze jsou v poslední sidestory občas i v koloseu nebo dalších minihrách jako ultimátní protivníci. V pětce je ten jejich šéf obvzlášť vycvičenej. Je to klan zabijáků, který si zakládaj na tom, že jsou nejsilnější neporazitelný bojovníci na světě a jedinej Kazuma a kámoši jim vždycky nandaj a proto ho nesnáší a chtějí ho pokaždý zabít
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NE7RA: noooooo zrovna v petce jezdit taxikem je jako nosit bicykly do Kamurocha.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    NAGASAWA: Taxi? :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ten counter attack me hodne pomohl! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: to by me zajimalo kdo to byl. to sou naky ty posledni dyz se dojedou vsechny substory? dyztak hod do spoileru .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam