• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: klouboucek!! pecka jako dycky!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Me IRL

Od te sestky se nedá odtrhnout. Už druhej den se u ni usmivam jako blbecek a OnoMichio to posunul na úplně novej level :)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: no my este jak jedem hned po ty petce, tak uz je ho fakt dost. Ale odpaliste v Kamurochu me bavi! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Sotva co jsem to dopsal tak mě na nej pozvali :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Vsak se dockas s tim baseballem..
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: smazáno
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    no GEE akorat 5 zacal hrat...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: No přesně :) Toho baseballu je skoda. Však jsme si už říkali s Bobeshem, ze tam mohlo být víc ze hry, než jenom samotný odpaly. Klidně tam mohl být manager teamu, kompletní isometrickej baseball... cokoliv. Tohle byla trochu nuda, ale zase to chápu tak, ze jsou Japonci touhle hrou posedlí, tak si v tom svoje určitě našli, včetně odkazů na jejich vlastní ligu o které lautr nic nevíme.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: šestka je jasná, ale až příští víkend - sebekontrolu mám tragickou, tak bych tam dneska nebo v týdnu provařil moc času.
    Hiroshimu mám rád i jako město, tak se těším!
    Jo, já semi-grindovací questy typu coliseum vynechávám, závody slepic a tak jsem vyzkoušel, řekl si "wtf, boží" a šel dál - ony ty polena ve Snowrunneru taky chtějí svůj čas :-) Ale některý minihry mi přišly úplně geniální - vaření ramenu bych si klidně hrál i na telefonu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: No pekne :) Stihl jsi to celkem rychle. Ja tam nechal dvojnásobek a komplet mám snad 32% Peklo. Ono to bude potom nejspíš hlavně o hazardu a podobně, ale o tak. Pujdes do sestky? Ta má nastup v těžkým stylu co se “Nani?” bizaru tyce, tak jsem nadsenej a hlavně prefektura Hiroshima je vystavena asi nejlíp z cely serie. Vůbec se mi z ni virtuálně nechce pryč.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: tohle pak bylo i v Kiwami 2 - když jsem si chtěl dát jídlo v shopu, kterej jsem předtím vybílil, tak mě prodavačka seřvala :-)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: finále bylo dobré - dal jsem ho s jedním extra pokusem, když mi Shinada spadl do kanálu. Jinak bossfighty dobrý, pěknej doják (a Takasugi je nejlepším side characterem, change my mind).
    Celkově pětku hodnotím super - Kiryuho a Haruky části jako úplně boží, i Saejimův Deer Hunter mě bavil. Akiyama byl imho nevyužitý a Shinadu jsem protrpěl - baseball je nesmírně nudná hra, i když víte, o co jde - a Yokohama nebyla navržená úplně dobře - moc běhání od ničeho k ničemu.
    Pětka teda obsahovala relativně málo wtf bizáru, na který jsme z Yakuza her zvyklí - anebo už jsem to tolik ani nevnímal.
    Nakonec tam mám 62 hodin, a completion sotva 30%, WTF?! :-)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Pětka pokořena, kyodai!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    V sestce mě potěšil drobnej detail. Když jsem pouliční fight přenesl do samošky, kde jsem roztriskal par regálů a strčil chlapikovi hlavu do mikrovlnky, tak měl potom obchod dočasně zavřeno kvůli rekonstrukci :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pánové našel jsem naprosto zvracenej projekt

https://www.facebook.com/everymoviebutwithyakuzasongs/

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: Tak ber to tak, ze tam byl před tebou Kiryu, kdyz ho do Midgaru zavedla Hiji.
    TAP
    TAP --- ---
    Byl jsem se podívat do Midgaru a řeknu vám úplně nevyužitej potenciál

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam