• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSYCHO: v podstate :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSYCHO: Jsou to osmdesaty leta. Tehdy automaticky savy neexistovaly. Na Save si najdi telefonni budku a zavolej mezimesto :) Na mape je to vzdycky velky S
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAGASAWA: To zmixoval to sako i s tou kosili dohromady :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak kdyz vidim Nishiki. Vsimli jste si, ze ma Toooooooru Yano stejny sako?

btw

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAGASAWA: Jsem to vcera rozehral ze kouknu jen na grafiku, dosel jsem k druhymu fightu a rikal jsem si, ze na to sednu az budu vic fresh a dneska jsem celej ten tutorial musel jet znova. Kde je save? 🤷‍♂️
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSYCHO: No tak vitej v gangu ,) Jinak prvni tip pro Zero - zasadni jsou vedlejsi ukoly. Ty hlavni klidne pockaji ,) Jinak na Yakuzu plati tzv. Kofiluv teorém - jestli vydrzis prvnich dvacet minut, tak to budes milovat a skoncis u vsech dilu, jako my.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Tak jsem s tim konecne taky zacal, tak doufam, ze mne to nezklame :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to mam taky tak.ono to nikde nic nesignalizuje, krom jemnyho zavibrovani ovladace na mistech, kde se ma fotit.imho se to nepocita jako substory/minihra
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Nevim, ja v ty sestce nedojel vsechny sidequesty..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no prave fotek jsem nasel asi tak 7-8 cca? Tak tipuju, ze mi bude beztak jeste jedna chybet a nabehne to.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: fotky se startujou tim, ze je najdes v Kamurochu jako spesl items. pak se musi fotit mobilem na konkretnich mistech
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak dotaz pro Lopika - tipuju, ze pred koncem potkam Amona. Je to peklo, anebo se to da? 90% skillu mam odemcenych, vsechny kategorie mam cca na 250 tak to snad pomoci tiger heatu snad nejak dam.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no melo to prave uplne stejne pratelsky "hrejivej" feeling a finale stalo rozhodne za to. Dokonce i to vybirani odpovedi v dialozich bylo zajimavy a questy okolo byly prima -zadnej bizar, jako spis klasicky civilni lidsky pribehy. Behem toho se mi odemkl i quest pro trophy "Vyfot Onomicho", tak byla sranda. No fotky porad nic. Evidentne mi chybi jeden konkretni clovek, kteryho musim potkat a to mam 42 z 50 vedlejsaku hotovych, tak jeste probehnu Kamurocho, anebo to zkusim potom v adventure modu. Jinak plan dohrat to mi vcera v deset vecer moc nevysel. Po hodine flashbacku a cutscen jsem naznal, ze si necham finale radeji na dnesek.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA:upe jak pulnocni bistro vid! :)
    Co fotky? Furt nic?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Mne to sedlo. Byl jsem zvedavej, jak ten koncept nakonec pojmou a jak to bude vypadat, když se dostanu na to vip křeslo a nezklamali. Nabalili na to klasicky “mono no aware” dojaky s historii postav a vsechno to pekne zapadlo do sebe, včetně Clan Creatoru a Baseballu. Harpuny mám taky komplet, CC hotovo, Baseball z poloviny a dneska odpoledne padne předpokládám finale a zítra hurey za Ichibanem.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Já jsem to nedal - v Zero jsem poslouchat ty podobný řeči u modelek ještě dal, tohle už na mě bylo moc, i když se mi to hrozně líbí jako nápad - minihra, jak se stát nejlepším štamgastem je super.. Ani v tý pětce už pak jsem nevymaxoval všechny ty společnice a to jsem relativně trpělivý hráč (do tý míry, že teď v sedmičce chodím krokem a koukám z first person view).
    Ale je stejně fajn, že tam tohle uspávání hadů dali - však to není nic povinnýho.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak New Gaudí mám komplet a paráda. Takhle se mají psát scénáře a vytvářet minihry. Postavit herní system na stamgastech v baru, vytvořit sympaticky postavy a dat tomu úplně stejnou atmosferu, jako v serialu Tokyo Stories: Midnight Dinner - to vazne dokážou akorát Japonci.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LOPIK: asi dám dřív Judgement
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Už je čas změnit lokaci. Včera jsem sel nakoupit, potkal jsem venku toulavou kočku, koukam na ni, ona na mě a automaticky říkám: “Neko!”
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak to se na vás už těším v Yokohamě!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam