• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Ja si to Zero snad projdu ještě jednou hehe
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Komentář na YouTube ohledne Kuze scény.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Shineeeeeaaaaar Kiryuuuuuuaaaaaaarrrreeere.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Kuzeeee!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak prej měl náš novej ministr zdravotnictví u StB v roce 1988 krycí jmeno Kůže. No my víme svý, jak to tehdy bylo.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: diky! chmm ja si nak vsugeroval, ze to bude vic next nez old. tak priste! :) Nicmene se tesim na zmenu!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Jedu primo PS5 verzi - rozdil zrovna u tododle budou asi rychlejsi loadingy a vic adidas, nic podstatnyho - je to oldgen no..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: me by zajimalo este jak je to s tema verzema. ty jedes na ps5 a titul ma upgrade nebo je to ps5? je v tom vubec nakej rozdil?

tady zdenda princu se celkem pekne rozhovoril o nejnovejsim dilu. co se tyka grafiky,tak rikal, ze tomu neco chybi no.
    Vortex #148 | Nejhodnotnější fiktivní značky, dojmy z Yakuzy a rozhovor o strategii Nebuchadnezzar
    https://youtu.be/VgHiSsrDch0
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    PSYCHO: Vir-gin, vir-gin!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak Amon v sestce je vyresenej celkem dobre. Da se k nemu jet kdykoliv taxikem a neni to takovej mordor, jako kdyz te nahodne potka v petce pred finale. Kazdopadne jsem u nej na prvni pokus vyhorel, ale to pujde.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Ja to hraju na PS5 a posun tam je v hlavne ve vecech jako ze to kresli vic do dalky, nemizi tolik lidi kolem tebe, menicka jsou superrychly nebo je tam par efektu navic, neni to vylozene nextgen skok.
    On o tom mluvil i Nagoshi, ze vyznamejsi posun v grafice nas jeste ceka v budoucnu..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: dik! to bych u ty ps5 cekal no. slo mi spis o to v ramci jedny generace. imho i casualove pozname jak se s tim enginem ucej a delaj progres
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSYCHO: a to dobre delas :) BOBESH:
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PSYCHO: byl tu imho nekde odkaz na nejlepsi setupy. filtruj .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PSYCHO: no vsak! Zero je nejlepci dil serie imho! pockej az budes vybirat make-up, saticky, nausnicky! :)))
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Meanwhile ja v Zero hraju auticka :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: dneska na to vlitnu. dal jsem si jeden fight a pak jsem to vypnul, abych se u dalsi cutsceny nezasekal na dve hodiny a navic jsem byl samozrejme emocne vycerpanej ze zaveru sestky :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj. sem zvedavej spis na vic detailu a jak se to bude celkove hejbat
    Cooldown vidim prvne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam