• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    PSYCHO: Vir-gin, vir-gin!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSYCHO: a to dobre delas :) BOBESH:
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PSYCHO: byl tu imho nekde odkaz na nejlepsi setupy. filtruj .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PSYCHO: no vsak! Zero je nejlepci dil serie imho! pockej az budes vybirat make-up, saticky, nausnicky! :)))
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Meanwhile ja v Zero hraju auticka :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: dneska na to vlitnu. dal jsem si jeden fight a pak jsem to vypnul, abych se u dalsi cutsceny nezasekal na dve hodiny a navic jsem byl samozrejme emocne vycerpanej ze zaveru sestky :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj. sem zvedavej spis na vic detailu a jak se to bude celkove hejbat
    Cooldown vidim prvne :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    btw prochazel jsem si recenze a natrefil jsem na jednu vic nez slusne napsanou Viet Tran, kterej je evidentne Yakuza veteran a navic momentalne zije v Japonsku, ale.... co je sakra Cooldown?

Yakuza: Like a Dragon (recenze) – drzý risk, který se vyplatil
    https://cooldown.cz/yakuza-like-a-dragon-recenze/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Hele nepřijde mi, ale mrknul jsem akorát na uvod. Intro byli naprosto vyborny a potom přišla scéna s Ichibanem během dne v jedné ulici, tak se grafika neměla šanci předvést. Trochu rozpacitej jsem byl z mocapu při nahaneni se v ulicích. Judgement mi v tom přišel lepší, ale imho to bude zamer, tak uvidime co přijde jal přijde noc a projdu si město. Imho to bude klasicky super.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: co grafika? je tam znat posun?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno tak jsem vcera jeste pustil intro sedmicky a i kdyz rok vim, ze tam bude tahovej system fightu, tak me stejne ten prvni zaskocil a automatitky uz jsem sel prstem na zazity tlacitka a ono nic. S tim se budu jeste par dni srovnavat.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak šestou epizodu mám po 61 hodinach za sebou Kyodais. Jdu si dat po roce s Kiryu panáka Nikka Whisky.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Preklad do eng pro karaoke Honjitsu wa Diamond (vcera jsem ho dal na prvni misto v Nipponu wuuhuu)

Will it never change?
    REM sleep so deep it’s like death
    Come on, it’s about time to get up
    The sun’s trying to shine, despite the clouds and curtains
    “Tomorrow’s a long awaited holiday, let’s go swimming”
    I guess you’re dreaming about the sea around now
    Never mind age, have fun
    We could charter a boat
    and stare into the sunset
    The ultimate Weekend Day
    If we polish today it will shine like a Great Diamond
    so Please, Get up my baby!
    (Come on, please get up)
    (Please! Please wake up)
    (You’re never going to wake up)
    (I guess I’ll go to sleep too … )

Yakuza 6 karaoke translation – Honjitsu wa Diamond (This Day is a Diamond) UPDATE: Now with video – Dojima's Dragon Girl
    https://dojimasdragongirl.wordpress.com/2016/11/15/ryu-ga-gotoku-6-karaoke-translation-honjitsu-wa-diamond-this-day-is-a-diamond/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSYCHO: jinak bud v klidu, nejsi jedinej, kdo ten uvod hral dvakrat (vcetne me)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    PSYCHO: aspoň sis dvakrát zazpíval "džastisu " :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSYCHO: v podstate :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSYCHO: Jsou to osmdesaty leta. Tehdy automaticky savy neexistovaly. Na Save si najdi telefonni budku a zavolej mezimesto :) Na mape je to vzdycky velky S
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAGASAWA: To zmixoval to sako i s tou kosili dohromady :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak kdyz vidim Nishiki. Vsimli jste si, ze ma Toooooooru Yano stejny sako?

btw

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAGASAWA: Jsem to vcera rozehral ze kouknu jen na grafiku, dosel jsem k druhymu fightu a rikal jsem si, ze na to sednu az budu vic fresh a dneska jsem celej ten tutorial musel jet znova. Kde je save? 🤷‍♂️
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSYCHO: No tak vitej v gangu ,) Jinak prvni tip pro Zero - zasadni jsou vedlejsi ukoly. Ty hlavni klidne pockaji ,) Jinak na Yakuzu plati tzv. Kofiluv teorém - jestli vydrzis prvnich dvacet minut, tak to budes milovat a skoncis u vsech dilu, jako my.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam