• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MCKIDNEY: loni jsem chvili koukal na jakousi japonskou streamerku, ktera u vsech scen Majima vs Makoto hystericky brecela dojetim. Obcas jsou ty streamy solidni bizar :) Kazdopadne Yakuza je regulerne prvni herni serie, kde jsem se nejvic za posledni rok nahlas nachechtal, coz je u her celkem vzacnost.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ja jsem se nemohl prestat smat, kdyz jsme pri hrani poprve videli White Shark :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAGASAWA: Tech momentu bude hodne, tesim se :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MCKIDNEY: Ajajaj už u nej koukam na scenu, jak Mika chce dat Kiryu to nejcennější co má... to se neomrzi :))
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAGASAWA: Prave, koukam jak nekdo kdo dodelal Personu rekne na prvni hrani Yakuza :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MCKIDNEY: Timestamp mi z app jede, tak cajk. No u těch Rockabilly jsem se spis max tak parkrat pousmal, ale tady toho to rozbouralo ovšem solidně :))
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: hmm na novem nyxu me neslepe timestamp, odkaz ne embed :) 26:10
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tento pribeh me moc nechytil, ale je videt ze nekoho to doslova chyti :D Yanki Doodle Do!

Let's Play Yakuza 0 With CohhCarnage - Episode 15
    https://youtu.be/klWuQNRKMec?list=PLN39y5i_H0FnMgk15kKBR3oB3Zkruapm1&t=1573
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukej asi nazhavim YouTube. Na Bloombergu píšou, ze export japa wrestlingu má stejnej popkulturni potenciál, jako anime a hello kitty

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Říkám si, ze ten japonskej wrestling musí být ještě větší peklo než ten mexickej Lucha Libre.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tyy ve u tohohle sem si rikal,ze se tvari furt, jak dyby ho nekdo znasilnil nebo co a von se tak fakt tvari i v tom realu :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Lajn Majka

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No kez by. Reálný předlohy mají: Kazuchika Okada, Hiroshi Tanashi, Tetsuya Naito, Hiroyoshi Tenzan, Satoshi Kojima a Toru Yano
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: i pocket fighter? :) asi vsichni Six Lunatics? dyby tam dali radsi vic real zenskejch na chat! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj všichni jsou real včetně Rainmakera :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nani?! ten je taky real jo? :D ty pozy maj ujety! i s xichtama na kartickach :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tranquillo. Chill out, Joe.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj presne. v persone jsi je akorat automaticky posilal dopredu a tady to to nuni blokovat a sledovat co se kde deje a co kde lezi. za me super. taky jsem kdesi chytl, ze nekomu tenhle zpusob nesedl, ale prijde mi jako fajn kompromis mezi tahovkou a beat em up
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam