• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: rekl bych, ze v kazdym dile po konci jak tam muzes este behat, tak muzes nosit ruzny jiny hadry. tohle je z petky
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: tak moment - co to kurva je?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: hah jj :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Y7 karaoke is like

LOPIK
    LOPIK --- ---
    The Very Best Of Yakuza Franchise Soundtrack
    https://www.youtube.com/watch?v=0NxV4UTHBpg

Tak mi dohrálo As you Like a našel jsem něco ještě lepšího - škoda že jdu za chvíli z práce..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Vyslo ti to celkem presne. Akorat ja jsem se trochu prepocital u Y5, kde jsem odhadoval o mesic min, aby se to nakonec solide natahlo.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hledal sem nakej mem a koukam tady BOBESH , ze sem se docela trefil :)) ale tak par mesicu neni zadna predikce...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: sim! ja ho nabonzuju! nedavno sem lajkoval trofej za vsechny joby za Haruku. tak sem vzpominal na Runnig girl a na prvni podavani rukou, jak sem na to cumel :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: !! a to se pak zase odrazi ve hre nejen v tomhle pripade s Fighterem, jak sme videli v 6. dilu napr :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    no a samozrejme ty komentare pod videem vid..

"I will never forget you... Pocket Circuit Fighter"...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no ten mam rad. vzdycky kdyz se ozvou prvni tony, tak vis, ze prijde substory plot twist, zasnenej pohled do nebe, odpusteni, nostalgie, vzpominky a ty si reknes aaaaaaaaaach a jdes si pro dalsi pivo.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tak! tohle je ten sad song. este lepsi je takovej ten nakopavaci po tom kdy se jakoby zvednou ode dna :))
    https://www.youtube.com/watch?v=u3OZSZFmFWc
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: hah jj presne. par synthaku a ty si reknes aaaaaaaaw
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tos mi pripomnel ted v ty sedmicce ty podklady ze Zera!! best! a pritom toe jak z nakyho AZ kvizu! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No a jak pokracuje s Dreamers kolega Gee?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam