• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---

買取りまっくすCM★ダンス編
    https://www.youtube.com/watch?v=anHAOpos6ys
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a uz to jede!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    The Obatarian, but when she was young (Chiyoko Asami)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    presne ste to vystihli kuci!!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Říkám si někdy, jestli mně ta Yakuza nebaví i proto, že tam hraju za dospělý (no aspoň podle občanky teda) lidi a je cítit, že to není dělaný jen pro děti, kde vyloženě trpím u západní produkce. I ten Last of Us nebo Mass Efect jsou hry dělaný vyloženě pro teenage publikum, to mi nikdo nevymluví, dospělý to bývá asi jako trampoty Iron Mana v marvelovkách, nebo Batman co je tentokrát už po osmý opravdu ten nejtemnější díl v historii..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: souhlas. vetsinou to byli otravni nymandi do počtu (specialne v zapadni produkci) anebo to byly sice prokresleny charaktery, jako v Persone, ale tam uz se moc neprotinaly s vlastni identifikaci, ale spis tak max s nostalgii po gymplu atd. Tady to jsou ale vrstevnici, kteri maji charisma a virtualne ti na nich zalezi, pac pusobi vylozene lidsky.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe snad poprve, co me bavi rpg s partou
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: dobry vedet! fakt super "Dragon Quest v realu"! :))

Sujidex bozi vec! zvlast od urcity casti hry!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Mno hlavne jsem zvedavej, jaci dalsi tam jeste budou. Ve ctvrty kapitole mam spis klasicky drunkards a je mi jasny, ze ti jsou zatim na urovni poletujicich tykví v Persone 5 a ze postupem casu tam budou solidní mrchy.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Logický to je, to je fakt :-))

Yakuza začátečník, normální yakuza, protřelý yakuza, zjizvený yakuza, nějaký další yakuza.. Jen se mi ze začátku pletli basebalový fanoušci a basebalový hráči - to jsou totiž dvě úplně jiný rasy.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: No jasny. Zatim je to ten nejlepsi a nejlogictejsi bestiar, kterej jsem kdy v nejaky hre videl, kor kdyz spostu sujimonu znam z realu.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Už máš Sujidex?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: napodobne. Ja vcera dostal konecne bonds a prvni summony a zase jsem se u toho (ostastne jako celej predchozi mesic) usmival pri hrani jako blbecek.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Speciálně pro kolegu Gee

So much more
    https://youtu.be/dvaV99wictU
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já včera dostal tak přes držku v tý sedmičce, že se z toho ještě teď sbírám.. A to jsem se bál, že jsem to přehnal s grindem, že už to bude o ničem..

Jinak hlásím, že se mi to pořád líbí jak blázen, pořád mě to dokáže překvapit i po těch hodinách. V sidestories se jako obvykle překonávají, stejně tak v některých animacích - kvůli tomu se možná vyplatí drtit ty povolání - takový ty Essence of něco, s krátkým filmečkem se otvírají až později a některý fakt stojí za to - možnost přivolat si fanoušky co umlátí protivníka lightstickama nemám v každý hře..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak jsem se pokusil v rychlosti zmapovat oznaceni tech kteri dohrali jednotlivy epizody serie. Jedna se samozrejme o tituly v zapadni hardcore fanboy scene.

Yakuza 0. Kuzerinos, pripadne 0nlys - ti kteri v serii hrali pouze Zero
    Yakuza 1. Kiwamibros
    Yakuza 2. Kiwamibros
    Yakuza 3. Okinawabros
    Yakuza 4. pátrám
    Yakuza 5. Wataserinos, Dreamers
    Yakuza 6: Onomichibros
    Yakuza 7: Yokohomies
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Fists of the Northstar sleva 50% na 249,-
    BOBESH