• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Včera jsem odstartoval patou kapitolu a pomalu doháním (Mada Mada) Aniki Bobeshe. Lopik bude tipuju alespoň tak u desítky.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Yokohomies, teď jsem dojel sedmou kapitolu - jsem nejdal? Nebo je lopik san dál?
    Že bych si dal chvilku pohov.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak ja jsem Kiwamibro :(

Ovladat Kiryu z pohledu Haruki byla zatim nejvetsi sranda :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pro DJs slusnej material

Yakuza 0 (Limited Edition X6LP Boxset) – Laced Records
    https://www.lacedrecords.co/products/yakuza-0-limited-edition-x6lp-boxset
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw onehda jsem chytl Nagoshiho komentar, proc nechce, aby se Kiryu a dalsi postavy vyskytovaly v Tekkenech a spol. s tim, ze ma problem s tim, ze by tam Kiryu coby gentleman mlatil zensky. Ok Nagoshi, ok...

BOBESH
    BOBESH --- ---
    Since people asked. Yes, the Obatarian is very real. She used to have a partner she would do shows with but she passed away in 2011. They included her in the game still which I thought was very sweet. Mishiro Akiko and Chiyoko Asami. (Left to right)

Chiyoko Asami - IMDb
    https://www.imdb.com/name/nm2492879/
    Shaolin Grandma si nekdy dam :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---

買取りまっくすCM★ダンス編
    https://www.youtube.com/watch?v=anHAOpos6ys
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a uz to jede!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    The Obatarian, but when she was young (Chiyoko Asami)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    presne ste to vystihli kuci!!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Říkám si někdy, jestli mně ta Yakuza nebaví i proto, že tam hraju za dospělý (no aspoň podle občanky teda) lidi a je cítit, že to není dělaný jen pro děti, kde vyloženě trpím u západní produkce. I ten Last of Us nebo Mass Efect jsou hry dělaný vyloženě pro teenage publikum, to mi nikdo nevymluví, dospělý to bývá asi jako trampoty Iron Mana v marvelovkách, nebo Batman co je tentokrát už po osmý opravdu ten nejtemnější díl v historii..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: souhlas. vetsinou to byli otravni nymandi do počtu (specialne v zapadni produkci) anebo to byly sice prokresleny charaktery, jako v Persone, ale tam uz se moc neprotinaly s vlastni identifikaci, ale spis tak max s nostalgii po gymplu atd. Tady to jsou ale vrstevnici, kteri maji charisma a virtualne ti na nich zalezi, pac pusobi vylozene lidsky.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe snad poprve, co me bavi rpg s partou
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: dobry vedet! fakt super "Dragon Quest v realu"! :))

Sujidex bozi vec! zvlast od urcity casti hry!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Mno hlavne jsem zvedavej, jaci dalsi tam jeste budou. Ve ctvrty kapitole mam spis klasicky drunkards a je mi jasny, ze ti jsou zatim na urovni poletujicich tykví v Persone 5 a ze postupem casu tam budou solidní mrchy.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Logický to je, to je fakt :-))

Yakuza začátečník, normální yakuza, protřelý yakuza, zjizvený yakuza, nějaký další yakuza.. Jen se mi ze začátku pletli basebalový fanoušci a basebalový hráči - to jsou totiž dvě úplně jiný rasy.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: No jasny. Zatim je to ten nejlepsi a nejlogictejsi bestiar, kterej jsem kdy v nejaky hre videl, kor kdyz spostu sujimonu znam z realu.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Už máš Sujidex?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam