• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak s Y7 asi koncim - videl jsem doporuceny levely u final dungeonu a na to nemam, takze bez platiny.. I tak davam plny pocet bodu a tesim se na dalsi pokracovani..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ma dobrou sklenicku! ja zacal od MD pouzivat taky mensi s tenkym sklem,ale asi je puvodne na whisky :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mám tu na úterý menší kvíz. Zkuste uhodnout, jaký má Ryosuke Horii oblíbeny alkohol.

Login • Instagram
    https://instagram.com/horiisan?igshid=1m9kdcmoyxq49
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: btw peknej profil. Tuhle scenu a minihru Horii scriptoval pred odchodem do nemocnice s rakovinou s tim, ze kdyz mu to nedopadne dobre, bude to alespon jeho posmrtnej odkaz :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: btw ty plosny sou fajn, dyz zaberou na vic typku. stejne tak mi ale vcera Ichiban pri normal utoku vzal kolo a sejmul s nim v podstate 4/4. ten ctvrtej prezil jen s milimetrem zdravi. asi zalezi na prostrdi a levelu.

ty kouzla sou vyborny. vcera dva typci jeden nastydlej, druhej ozralej v rausi. jeden vynechal kolo, druhej se do nej pustil :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: ja sem v sedmy kapitole a protocil sem ty povolani uz potreti. dycky tak do 8. ranku no. ja si vsiml prave u jednoho skillu,ze je ucinejsi,kdyz je v parte vic typu stejnyho povolani,tak mi to dalo upe novej rozmer pohledu na vec :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    The Man Who Changed The Yakuza Series
    https://youtu.be/kE1GWYayJb4
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Nejvic mi sedi ty puvodni, jen ze Saeko jsem udelal healerku, ale ke konci leveluju vic povolani u kazdyho.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Relativne brzo se da dostat k plosnym kouulum, pak je to vetsinou na par kliknuti, z boju se da taky dost supesne utikat (podrzi se L1) - to se vyplati, kdyz tam jsou nejaky otravny tanci, co jsou na dloihy pizlani
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw zajimalo by me pak jak mate poskladany party, co se tyka jobu v ramci ty zakladni ctyrky. tak kdyby se nekomu chtelo treba do spoiler tagu...)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: zatim to zapinam taky tak podobne. na typky treba o 5 levelu niz. vypnu pouzivani skillu a jenom se koukam. popr. primackavam na defense
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Protoze to tu sleduje par lidi, kteri Y7 nehraji, tak aby meli predstavu o cem je ohledne fightu rec - pro ostatni je tam JOBS SPOILER
    Ryu Ga Gotoku 7 - Combat Demonstration (With Different Jobs)
    https://youtu.be/v6yn-IRrg4I
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: já jenom některý random encounters, který jsou jasně ložený. Samozřejmě cokoliv vypadá náročněji (jako arch vagrant Nagasawa) jedu taky rúčo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: ja porad drtim dual shock a na auto nejedu. samozrejme treba budu mluvit o pet kapitol pozdeji jinak, ale zatim me na to bavi porad koukat.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: kdyby aspoň fighty na auto šly zrychlit...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: ony ty fighty bud sednou, anebo ne. Treba vortexak Princ byl ze hry nadsenej, ale ty fighty na nej byly moc dynamicky a me to prave vyhovuje vic, nez klasicky staticky vysilani postav, ktery mi evokuje archaicky jrpg schemata. Jinak vsechno zasadni ma samozrejme plechovkář.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    No nevím... Já jsem z toho bojovyho modelu na vážkách. Je to propracovaný, crsfting a vztahy super, ale ty samotný boje... raději bych místo toho prostě klasickou fight obrazovku, bez interakce s prostředím. Zejména když se bojuje někde, kde je zábradlí, tak si rvu vlasy.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: a kde ji mají?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: no to jo. kazdopadne sledovat mutace vsech tech sujimon vagabundu koncicich na gilotine jako v Persone by bylo uz solidne ultrabizarni. Vzdycky, kdyz jsem obetoval dalsi Personu, bylo mi trochu uzko a to jsem tu animaci videl tak 400x a celkem se bez ni do budoucna obejdu, stejne jako bez dennich a rocnich cyklu. Z toho mam regulerni herni trauma, tak jsem rad, ze Y7 na nic vylozene netlaci a nestresuje.

LOPIK
    LOPIK --- ---
    Persona měla dobře udělaný takový to vyrábění a levelování těch person, množit si sujidexy do party by nebylo špatný, ale Yakuza to taky nemá špatný - i ty povolání jsou relativně komplexní ke konci, vyplatí si je různě měnit a kombinovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam