• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    spoiler si kazdej vyklada dost individualne. imho ta serie je i o objevovani a prekvapeni. sedmicka je aktualni dil.)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ten vinyl set má styl

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Případně Haruka vs Daikon

Yakuza Ishin - Karaoke with Haruka
    https://youtu.be/RVk1OL9C7WU
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj Ishin. Ten tu uz parkrat probehl NAGASAWA:
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: obsahuje bizáry, které mi jinak unikly.
    https://www.youtube.com/watch?v=wAB6L8sc074
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: jenom si odpočiň. Aspoň ti vyvanou tady naše semispoilery
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Naprosto chapu. Petka byla vazne dlooooooooooooouha a taky jsem uvazoval o pauze. Inu nevyslo to.
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH:
    NAGASAWA: Jsem v posledni kapitole - a musim rict, ze jsem docela rad. Baseball uz jsem jen profrcel a rozhodne z petky budu nejvic vzpominat na Haruku.

Nicmene ted prijde tradicni mezi-Yakuzi proklad a vzhledem k tomu, ze v backlogu je AC: Vallhalla nebo P5: Royal, bude to asi dlouha pauza :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Nez Gee dojede za dalsich 120 hodin pětku, tak na to vsechno zapomene...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    chudak Gee
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj na to jsem si zkousel davat pozor a pak jsem ctvreckem nahodil automatiku, ktera evidentne setrila vydaje a potom, jak jsem je naboostoval motivaci, poslal jsem je na ten akcionarskej meeting a tam se celkem snazili. No dneska se v tom pokusim komplet zorientovat.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Já celkem řešil aby ty podniky prosperovali - to děláš tak, že tam musíš nasadit správný zaměstnance, ale spíš z důvodu aby to rychleji vyšplhalo nahoru. Zaměstnance je třeba posílat do lázní a tak, aby byli spokojený, ale to stačí udělat automaticky na jedno kliknutí. Oni pak i líp makaj a neutečou ti. Stejně jako se vyplatí je povyšovat i když chtějí větší plat. Ze začátku to vypadá, že to musíš hlídat, ke konci je to ale už jedno jestli utratíš o pár milionů za zaměstance víc nebo míň.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: takze nemusim posilat zamestnance na dovolenou a nijak dramaticky resit mikromanagement a misto toho mam spis resit to akcionarsky finale. Ok...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Stačí si vzít na schůzi slepici, s tou tam klika co to jde (akci má za pět bodů) a všechny je v klidu ukvoká. Pouzději jsou sehnat ještě lepší zaměstanci na tohle, ale není to nutný. Po nějaký době už je to spíš otravný, protože je jde přemluvit úplně vždycky bez problémů, vůbec nezáleží na tom co melou, stejně jako ve skutečnosti..
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: já už jo, a ten pocit úplně nemizí, ani když už jsem v next levelu (nad 100). Ale doporučuju to do té stovky co nejdřív odehrát, páč je tam jeden dobrej bonus :-)
    podle návodů je naprosto klíčový zvládat (bohužel) ten shareholder meeting.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Noooo asi bych do toho vletel uz jenom kvuli shaneni teamu, kterej imho bude taky vazanej na vedlejsaky, ale na druhou stranu je mozny, ze to potom pujde v klidu sfouknout pozdeji. Kazdopadne se v RGG zase vyřádili.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: "Zuřive jsem klikal na svuj team, omluvy, pak mi vsichni gratulovali, rozbijelo se drevo" - já myslím, že už jsi to pochopil dobře a úplně.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: ja si to setriim :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam