• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Fun Fact: A manga exist where a Chicken is the main character.

Rooster Fighter is the battle action manga that tells the story of how humanity is threatened by monsters with overwhelming might called "Kijuu."

As the cities are destroyed and the people fall into despair, a rooster stands up to face against the threat. It is the story of how a single rooster saves humanity.

LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ten fight neni tak hroznej - staci parkrat probehmout dungeon a da se to. Dulezity je mit healera nebo dva v parte a hlidat si Ichibana
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: no ja jsem rad, ze to pises. Taky mi vic vyhovoval kompaktnejsi system Y:0 - Y:6, kde mel clovek i pocitove vetsi svobodu a nenarazel na fighty co 50 metru, ale zase to beru jako hardcore jrpg odbocku. Kazdopadne jsem na konci sedme kapitoly a taky se tesim na relax v Judgmentu. Kazdopadne se zatim coby Persona veteran bavim. Mohlo by byt zatim hur :))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    chlapci, varoval jsem vás. Lopik je lovec platin, tohle pro něho muselo být jen bezvýznamné zaškobrtnutí, ale já se raději přesunu k Judgmentu, Snowrunner má taky nový mapy...
    Sore ja.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: tjn jako v Persone. Tam me v zaveru rozemlel boss, tak se slo grindit, abych po par dnech zjistil, ze to nebyl final boss, ale miniboss v rade dalsich ctyr minibossu bez waypointu pred finalnim bossem, kterej mel sest fazi. Hur byt nikdy nemuze :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    doufam a verim na zlatou bejsbolku, ktera vsechny vydrti! :)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: me to tak lehce pripomina klasicky jrpg. konkretne final fantasy. 20, 30 hodin fighty no problem a pak boss kterej mel desetkrat vic zdravi, magii, na vsecko resistence. vyklepl me jak malyho jardu a ja sel na parek = grind 10 hodin -> na to seru! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ale zase kdyz to dal Lopik, tak se s tim uz nejak poperu. Ganbare - Never Fucking Quit :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: ajajaj to nezni moc dobre. Skoda. Evidentne ten rpg systelm moc nevybalancovali, ale uvidim, jak se tam dostanu. No ty Dugeony mi prijdou, jako kdyby je pro ne delal Atlus a jizdu kockobusem v Memenech naroubovali na podzemi v Yokohame. Ty pozdejsi byly v Persone tezce ubijejici grind a tady to hadam bude mit podobnej efekt.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: což vedlo k tomu, že jsem to včera v půlce boss fightu vzdal - byl jsem v dobrý kondici, ale po dvaceti minutách kdy měl boss cca 85% HP jsem si říkal že tohle fakt nemám zapotřebí.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA:
    BOBESH:
    Hele, první těžkej fight mě donutil celkem grindovat - prolézt arénu a několikrát dungeon, což je HROZNÁ nuda.
    K tomu mám splněných hafo side questů i part time hero (a má třeba i max bond se všema, heč). Levelovat prostě už nemám moc kde, kromě dungeonu.
    Druhej fight to samý. Navíc stačí během toho fightu jedna chyba a je to v prdeli. Protivník je imunní vůči všemu nebo skoro všemu, dlouhý minuty ukrajuješ HP, pak se dostaneš na nějaou hranici která v něm probudí zvíře a jednou ranou ti sejme postavu (nejlépe Ichiho).
    Tohle prostě z předchozích dílů neznám - pár fightů tam bylo off balance, ale tohle je horší než bitka s Lau Ka Longem.
    A to nechám stranou příběh, kterej ve srovnání třeba s Y5 nebo Y6 není tak dobrej.
    A to se mi v Yokohamě tak líbilo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Ne není to můj stůl. Ja bych tam měl Kaoru Sayama
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Miracle Johnson IRL (1987)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: a na jakym levelu jsi tam sel? Po Persone 5 jsem ohledne pre-finalnich bossu pripravenej na cokoliv. Prave jsem za posledni dny trochu zvolnil tempo a budu levelovat v undegroundu a drzet se spis jednoho povolani, ktery vyleveluju.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: uz sem neco tusil,dyz tu Lopikoid lamentoval! no to se mame na co tesit! :D ja to navic ted prokladam motorkou v Coloradu nebo, kde ty days gone sou :)) trochu naznacoval zrejme Zdenda Princu z Vortexu, ale to sem prisuzoval spis tomu, ze hru probehl jako recenzent a ne jako hrac vylozene. tak asi ne :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tak sedmičku možná nedohraju. Od předposlední kapitoly jsou tam boss fighty, který jsou pekelně obtížný, ale prakticky nudný. Mám za sebou první pokus na finálovej fight a po půlhodině jsem to vzdal, protože to je hrozná onanie.
    Naprosto to vysalo radost, jakou jsem z ty hry měl.
    Taková škoda.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Je to tak...

BOBESH
    BOBESH --- ---
    L i b o v á
    Yakuza: Like a Dragon OST - Cold-Blooded (Akira Mabuchi Theme)
    https://youtu.be/FwwkXADfBjI
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak nam Yakuzou docista ovlivnena fanynka Zuuluu-san vytvorila tematickou kolaz kyodais.

[ZUULUU @ Zuuluu - vytvarna a graficka tvorba]

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam