• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: no me skocil rano tweet,ale nez sem sem s tim prisel,tak uz to tu bylo a fotka Nagohsiho,tak sem si zas rikal, co tu dela? a pak jee voni maj ve stejnej den! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Aaaaaw. Prdel ze, ze jsem si rano rikal je hele, Kiryu ma narozeniny a az o pul vteriny mi naskocilo, ze je to imaginarni virtualni postava.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: toe velka parada!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No ono to nakonec skončilo povidanim si se slečnou majitelkou u baru o Midnight Diner a Kantaro. Taky nevěděli, ze jsou na eng Netflixu další tři serie. Yakuzu jsem raději nevytahoval. To by bylo na první rande trochu moc. Kazdopadne po tom všem jsem měl solidně naboostovany HP a jestli budete někdo někdy pracovně v Brně, tak centrum a Manya Izakaya.

Karaage Don s Taukemono radishu napravo. S temperou taky překvapili. Měli tam i Shiso list. Akorát ten tempura nakladanej zázvor, jako z Midnight Diner mi chyběl.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: Midnight Diner hadr! To sis dal pekne! Zrovna v pondeli sem videl MD dil jak tam usina u toho karaage :)) vcera probehl Berserk .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    🎉Happy Birthday Kazuma Kiryu🎉

Born on June 17th 1968 the Dragon of Dojima turns 53 years old today.

🎉Happy Birthday Toshihiro Nagoshi🎉

Born on June 17th 1965 he turn’s 56 years old today.

This man created and worked on many classic games and series including:

• Yakuza
    • Judgment
    • Super Monkey Ball
    • Daytona USA
    • F-Zero GX
    • Shenmue

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    L

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Kanpaaaaai. Itadakimas. Posílám tam ještě Okonomiyaki, tempuru a Karaage Don. Je to lepší, než jsem cekal.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty se mas aniki! kanpai! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Když Ichiban, tak točenej v Brně Kyodais

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    !

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Dik, tak to je tak akorat. Vetsinou vybiram vsechno co je, tak do tech 40 hodin bych se mohl vejit.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: jo kavarna byla zavrena co si pamatuju :) ale libilo se mi klasicky v Bantamu a na odpalisti :D ale to sem to mel vsechno poprve :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Fist mi přišla relativně krátká - záleží samosebou, jak moc půjdeš po minihrách a sidequestech nebo budeš procházet mapu (snad tak 80% mapy je prázdnota úplně mimo příběhový mise) při normálním hraní tak dvacet hodin bych řekl.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno ale resim ted dilema, jestli po Y7 nevlitnout do Fist of the North Star a Judgment si nechat na srpen/zari, abych potom rovnou navazal na dvojku. V lete toho nahraju o dost min, tak bych ty 3-4 mesice cekani mohl vykryt.

Fist si Lopiku vezme kolik casu cca?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jen škoda těch sledovacích miniher - ty se jim vyloženě nepovedli. Poprvý to párkrát jde, pak je to už fakt opruz..
    Jo a hledají se tam kočky (jsou v těch detektivních vsuvkách) - přijde mi že to je dost mimo hru, nepamatuju si, že by o tom nějaká postava mluvila, ale je za to trofej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam