• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: ja tam zachytil podobny momenty, jako pote v Zeru! taky se tesim, ale ma mi prijit xbox, tak dam asi pauzu a pak bych radsi este rozjel to FotNS.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: no tesim se na nej vic a vic a je fajn slyset i jinej nazor. Lopik tuhle uplne nadsenej nebyl ohledne vztahu postav, tak je fajn, ze to vyvazujes.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Judgement je boží. Skvěle napsanej příběh a postavy, který nejsou průhledný. První hra, kde skutečně dokončuju objednávání všech jídel v podnicích.
    A teda ve všech vyšetřovacích scénách jako první věc vždycky hledám tu kočku :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toho ptacka pamatuju uz od Zera :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: hustyyyy! :) to ma zrejme nakej svuj vyznam/duvod? ja zas vcera procital a koukal taky na naky jidla ale utkvela mi jen smazena kureci kuze ci co :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Koukám, ze jsem měl tu tempuru včera v úplně stejným košíku jako….

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mno jo Sega. to by nam mohl osvetlit pan "obtížnost Dave" :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no jeste me prekvapilo, ze pracoval na Shenmue. Musim se mrknout v jaky pozici. Vzdycky jsem s tim projektem mel spojenyho pana Suzuki.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Nahoda? Nemyslim si :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: no me skocil rano tweet,ale nez sem sem s tim prisel,tak uz to tu bylo a fotka Nagohsiho,tak sem si zas rikal, co tu dela? a pak jee voni maj ve stejnej den! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Aaaaaw. Prdel ze, ze jsem si rano rikal je hele, Kiryu ma narozeniny a az o pul vteriny mi naskocilo, ze je to imaginarni virtualni postava.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: toe velka parada!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No ono to nakonec skončilo povidanim si se slečnou majitelkou u baru o Midnight Diner a Kantaro. Taky nevěděli, ze jsou na eng Netflixu další tři serie. Yakuzu jsem raději nevytahoval. To by bylo na první rande trochu moc. Kazdopadne po tom všem jsem měl solidně naboostovany HP a jestli budete někdo někdy pracovně v Brně, tak centrum a Manya Izakaya.

Karaage Don s Taukemono radishu napravo. S temperou taky překvapili. Měli tam i Shiso list. Akorát ten tempura nakladanej zázvor, jako z Midnight Diner mi chyběl.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: Midnight Diner hadr! To sis dal pekne! Zrovna v pondeli sem videl MD dil jak tam usina u toho karaage :)) vcera probehl Berserk .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    🎉Happy Birthday Kazuma Kiryu🎉

Born on June 17th 1968 the Dragon of Dojima turns 53 years old today.

🎉Happy Birthday Toshihiro Nagoshi🎉

Born on June 17th 1965 he turn’s 56 years old today.

This man created and worked on many classic games and series including:

• Yakuza
    • Judgment
    • Super Monkey Ball
    • Daytona USA
    • F-Zero GX
    • Shenmue

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    L

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Kanpaaaaai. Itadakimas. Posílám tam ještě Okonomiyaki, tempuru a Karaage Don. Je to lepší, než jsem cekal.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty se mas aniki! kanpai! :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam