• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    The look of an absolute badass:

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Mno dneska jdu na nej :) Rikal jsem si, ze tam pošlu Pěsti ve tmě, ale Kamurocho volá.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: cg! uz sem snad taky pred koncem. bylo to dlouhy, zvlast dyz si to clovek protkne este jinou aaa hrou :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak hotovo. Yakuza 7 si vzala 120 hodin, dávám 10/10 a Personu 5 posouvam v zanru jrpg na druhé místo. Nakonec se to obešlo i bez grindu, což je super. Koncil jsem s levelem 67 a potěšila i možnost kompletne vypnout díky amuletu i náhodný souboje po městě, který by vedly k frustraci a město jsem si uzil o to víc. Teď už zbývají akorát kulometný Northstar pesti a Judgment do vydání dvojky. Jestli by se sedmicka dala považovat za tečku za Yakuza sérií, tak to pro mě byla o osobní tečka za rokem a půl hraní toho nejlepšího v branži. Těším se na oznámení osmičky. Díky holky a kluci japonští. Vratili jste mi radost z hraní.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno byly to nervy, kapitola 14 a všichni bossove zatím padli na první dobrou. Otočit parkrat Arénu se celkem vyplatilo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)) ten nahled! jak to tam lovi spatra!
    Kiryu Chan! [龍が如く 極2]
    https://www.youtube.com/watch?v=oUnhiHLMy_Q
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: ja tam zachytil podobny momenty, jako pote v Zeru! taky se tesim, ale ma mi prijit xbox, tak dam asi pauzu a pak bych radsi este rozjel to FotNS.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Vztahy fajn - co mi tam chybělo, tak nějaký výraznější postavy a hlavní hrdina - v tomhle mi to proti Yakuzám přišlo trošku slabší (ale pořád jen trošku - furt je to naprostá špička proti "normálním" hrám). On je to nějakej slavnej herec, jenže v japonsku, tak možná proto mi to ani nepřišlo..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw na Netflixu přistála

LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: (já se tu katakanu snad nikdy nenaučím)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hoši Alex Kid z Master Systemu v kanclu!

【木村拓哉×名越稔洋】『ロストジャッジメント』特別対談インタビュー映像!
    https://youtu.be/SX5ThUM6Acg
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: no tesim se na nej vic a vic a je fajn slyset i jinej nazor. Lopik tuhle uplne nadsenej nebyl ohledne vztahu postav, tak je fajn, ze to vyvazujes.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Judgement je boží. Skvěle napsanej příběh a postavy, který nejsou průhledný. První hra, kde skutečně dokončuju objednávání všech jídel v podnicích.
    A teda ve všech vyšetřovacích scénách jako první věc vždycky hledám tu kočku :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toho ptacka pamatuju uz od Zera :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: hustyyyy! :) to ma zrejme nakej svuj vyznam/duvod? ja zas vcera procital a koukal taky na naky jidla ale utkvela mi jen smazena kureci kuze ci co :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Koukám, ze jsem měl tu tempuru včera v úplně stejným košíku jako….

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam