• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw po nekolikaty sem si daval ad police. doporucuju. bohuzel vznikly jen tri dily. je to spin off Bubblegum Crisis dyztak. uz sem to sem asi hazel...
    AD Police Opening
    https://www.youtube.com/watch?v=yoEkbYhbJDc
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: sem si rikal... BBC no a?! :D
    dobrej!
    jak odsud z uctu! davam pro pripomenuti https://twitter.com/morimo_t?s=20
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Bobeshi koukej na ten kanál

Tokyo 2020 Olympics | Trailer - BBC
    https://youtu.be/Qrym1Lk3c1Q
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jo jeste jsem zapomnel - skladej si vzdycky partu tak, abys mel v teamz zastoupeny vsechny barvy - cervena, zelena, modra. Na youtube vidis klidne lidi, kteri maji celou partu zelenou a nejsou schopni dostat se dal, protoze na zeleny akcionare utoci zelenou za 15 bodu na utok a vycerpaji si stupnici utoku za pet vterin a je vymalovano.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    aniki archivuj na nastenku nebo nekam pro budouci generace! dobre ty!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak do tretice - je uplne jedno co ti akcionari rikaji. Necti to. Neztracej tim cas. Dulezity je chrlit argumenty a omluvy stejne jako v korporatu na porade :) Hlidej si barvy, pocty bodu a za par dni je z tebe miliardar.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Na screenshotu vidis, ze je akcionar Sarukichi cervenej a plati na nej modrej utok Akiko, ktera je modra (pod pismenem "d" u doing fine vidis ikonu WEAK) a navic ma Akiko sniper ikonku, takze ta mu svym utokem, kterej si bere 11 bodu rozstreli vsechny stity a sestreli ho na prvni dobrou. U Celkovyho poctu bodu vidis 2. Ty body se postupne rychle dobiji, tak kdyz jich mas malo, je idealni pouzivat na utoky slepici, ktera si jich vezme jenom 5. Dojdou body, pockas, das utok za 5, dobijou se do petky a hned utocis. Takhle se dostanes z nejvetsich problemu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: jj to je celkem rozumny. Hele ono se to zda ze zacatku jako regulerni chaos, taky jsem na to koukal "i have no idea what i'm doing dog" stylem, ale potom vsechno zacne davat smysl. Zacatek je trochu tezsi, ale jakmile prijdes na princip, zacne to byl pomerne zabavny. Tenhle screenshot jsem posilal tuhle jednomu zdejsimu kolegovi, kterej to potom v klidu dal. Rozhodne se ti vyplati dat tuhle minihru komplet. Za prve to bude znamenat permanentni prisun penez a taky dostanes jeden pomerne zasadni utok, kterej se ti hodi ve finalnich bossfightech. Nebyl bych se rict, ze ten utok je celkem zasadni.

Ze startu si opatrne hlidej upgradovani nemovitosti a pocet zamestnancu. Nemej jich vic, nez potrebujes, protoze pujdes zbytecne do cervenych cisel. Zamestnance je dobry si s rozmyslem levelovat a povysovat je, jinak ti utecou. Po nekolika kolech se te na to minihra sama zepta, tak je dobry vzdycky povyseni potvrdit. Stejne tak si upgraduj nemovitosti a kombinuj managery tak, aby ti ukazatele nemovitosti nepretekly pres cervenou stupnici. Pujdes potom zbytecne do minusu. Vzdycky kdyz se te hra jednou za nekolik kol zepta, jestli chces investovat do reklamy, udelej to. Televizni reklama ti znasobi vydelky az xnasobne. Jednou za cas si poridt lepsi nemovitost a puvodni prodej. Sice se ti bude zdat, ze o moc vic nevydelas, ale kdyz budes tenhle postup opakovat, tak se to potom znasobi a zacnes vydelavat miliony.

Mno a potom prijde na radu shareholder meeting. Dulezity je sledovat parametry utoku tvych manageru a celkovou stupnici dole. Kazdej utok na kazdyho investora stoji urcitej pocet bodu a kazdyho z tvych lidi stoji utok jinej pocet bodu. Ze startu az do konce se vyplati nasadit babču, kterou mas od zacatku z toho nejmensiho shopu. Ma celkem vysoky charisma a bere si za jeden utok celkem malo bodu. Stejne tak je naprosto zasadni mit v parte slepici Omeletu, nebo jak se jmenuje. Ta ma na jeden ufektivni utok 5 bodu a tim ukloves kazdyho. Potom ma kazdej z tvych lidi jinej barevnej status. Barevny statusy maji i tvoji nepratele, respektive akcionari, kdy neni dobry utocit na modryho akcionare modrou barvou, ale vzdycky jinou barvou. Navic se ti po chvili bude ukazovat u kazdyho akcionare ikonka WEAK, kdy ma na tu konkretni postavu kterou mas slabost. S tou vzdycky napoprve zautoc a rozstrelis mu obranu. Potom se u akcionare ukaze u vyberu postavy logo sniperky. To znamena, ze je na nej dana postava nejefektivnejsi. Kdyz zkombinujes WEAK a sniperku, tak sundas akcionare za nejmin bodu a nejrychleji. Kdyz ma WEAK na Omeletu, ktera si bere na utok 5 bodu, je zbytecny utocit nekym, kdo ma treba 12 bodu na tah. Zaklad je si ty body co nejvic efektivne setrit. Taaakze v parte si nech Bábu a Slepici. Dalsi dve pozice obsazuj klidne zlatymi managery, kteri maji vysoky charisma. Ti napachaji vetsinou nejvetsi skodu. Potom se ti nabiji specialni utoky za omluvu akcionarum. To uz zalezi na tobe, jak mas pevny nervy a jak vydrzis utoky casovat. Specialni utoky a tvoje utoky rozbiji zakladni obranu akcionaru, ktera je reprezentovana tremi stity. Specialni utok je rozstreli automaticky a tvoje utoky je rozbiji vetsinou po jednom. Kdyz zautocis na jeho stit a nic se nestane, tak nepokracuj a zmen postavu, ktera na nej plati vic. Setris tim body. S takovou je po chvili kompletne rozstrilis a zjistis si, na jaky akcionare kdo nejvic funguje. Treba na postarsi akcionarku nejvic plati babča atd. Kdyz si budes tvoje lidi levelovat, vylepsujes jim schopnosti vyjednavat, zvysis jim argumentacni utoky atd. Jinak moc s vyberem lidi v teamu neexperimentuj. Celou minihru jsem odjel s babčou, slepici a pak jsem jednou - dvakrat vymenil ty dalsi dva za efektivnejsi vyjednavace, ktery jsem postupne potkal diky vedlejsim questum, ale rikam, neni to zasadni.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOFI: Jestli nebude někdo rychlejsi, tak ti zítra pošlu základní tipy jak na business, stejne jako na meetingy akcionaru
    TOFI
    TOFI --- ---
    Vypada to ze jsem se zaseknul v ch9 :-( to se neda
    Muzete mi nekdo dat ale opravdu blbuvzdorny navod jak vyhrat mini hru Business management
    zkouknul jsem nekolik videii a stranek ale vybec nechapu jak to hrat a jak se dostat na Rank 1
    prosim prosim
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak Sega začala posílat první tubbz Kiryu

LOPIK
    LOPIK --- ---
    TAP: Ten mi skončil asi před měsícem :)
    TAP
    TAP --- ---
    LOPIK: Netflix 30 day trial?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Hele vůbec. Nikde jinde kromě Netflixu bohužel neexistuje.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Neviděli jste někde ke stáhnutí toho Sweet Tooth Salariman Kantaro? Ať hledám jak hledám tak nic - Netflix zabíjí pirátství..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Akšón Batoru

『LOST JUDGMENT:裁かれざる記憶』ゲームトレーラー
    https://youtu.be/dwQpO1-qX5Q
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jestli budete někdy v Ostravě, tak se zastavte v Maido, kde se drží Osaka Street Foodu

https://www.yatta.cz/2021/07/maido/?fbclid=IwAR3eYaaNLdtA8gSjm1H8MkGNMZ0hEEzbo2genJacNoiClVArz0KZSrq8hAg
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam