• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Chm v Brně nasadili do Manya menu okinawsky Rafute bucek, kterej zname z Yakuzy 3 a questu okolo Umachi Diner. Tak na ten si zajdu!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: vir-gin, vir-gin!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hrajeme živě Lost Judgment. Povedený spin-off Yakuzy dostává další díl plný detektivní práce
    https://youtu.be/ercbC4unJF8
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jasny auticka jsou nahore na west shichifuku. U vchodu byl myslim prapor a bez tam s Kiryu. Jsou tam imho jedny z nejlepsich momentu Zera. Na finale vsech finale zavodu doporucuju guidy z netu, ktery ale nejsou stoprocentni, tak je potreba lehounce kombinovat.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: v Zeru doporucuju nic z volnocasovych aktivit nevynechat! vsude narazis na krasny trapno, vtipno, aj ten sexualni podtext! .))
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Auticka jsem zatim uplne minul! Vim, ze tam jsou, protoze jsem nekde neco nakoupil, ale zatim jsem je nenasel. Jsou na stejnym miste jako v jednicce, predpokladam?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: a taky je tam Marina!! :}
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Ohledne nemovitosti je podle me fajn to dorazit uz jenom kvuli te ctverici konkurentu a vedlejsaku okolo. Ja je dojel hlavne kvuli tomu, abych mel na upgrady pocker auticek na zavodech, kdy ty nejvic rare motory staly strasny penize a stejne tak se miliony hodily na rozhazovani na ulicich pro odlakani potizistu. Jinak Pocket Circuit Fightera mas komplet, anebo na to nebyl cas a nervy? Ja ho vlastne nasel az ke konci hry v predposledni kapitole a zustal jsem tam viset dalsi tyden.
    GEE
    GEE --- ---
    Vcera jsem dal behem uspavani prvni dva dily. Hodne jiny a vaznejsi nez animovana verze, ale super. "Dame da ne" hned v prnim dile!

V Y0 jsem jinak v posledni kapitolce a vaham, jestli se vratit k obchodovani s nemovitostma, neb jsem to trochu minul a Kiryu je ted proti Majimovi strasnej chudinka

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: sic nejsem zadnej kaja gott, ale prijde mi ze i to mruceni mi de lip nez vymckavat to karaoke na cudlikach :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj prijdu zrovna na na Bobeshuv Twitch a slysim, jak si tam mruci: "dame da ne".. tak to ma bejt.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja si vcera uz musel jit zazpivat do Zera! :))
    TAP
    TAP --- ---
    kupuju nějaký respirátory, zavede mě to na nějaký stránky, co neznám... no co myslíte, že jsem tam napoprvý přečet

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: no sem na to zvedavej. ted sem si v tom Zeru musel skocit na makeup pro pisnicku!

I waaanna be your giiirl! :))))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Včera jsem si vzpomněl u Saori na tohle

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Nooooo Yuki. Úplně mi to vypadlo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jezis! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo Yuki to byla! ;))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tsiivoe! :D estli se mi dneska nebude zdat o Saori a Kaoru, tak uz nikdy! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam