• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo to bude tenhle ne?! BOBESH
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Reklama na Lost Judgment coby legal graffiti v Londýně

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: taky! nedavno sem upgradoval cfw. jen uz musi bejt furt pripojeny nabijeckou :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Psp mám porad v zaloze cha
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vytaste PSPcka! :)
    Kurohyou 2 (Black Panther, Yakuza PSP Spinoff) Localisation Announcement Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=F09QKpby4ns
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Yakuza: Like a Dragon Sequel Announced - The Tojo Dojo
    https://tojodojo.com/yakuza-like-a-dragon-sequel-announced/?fbclid=IwAR1QRDa_j_A072T0xtYyRuWjxwi3KTL7oeDW5C-2IKLtZ2xGqIZnlgvUjrs

We recently got the sad news that Nagoshi and Sato are leaving Sega, hidden within this news though was the first official confirmation we got that the Yakuza game currently being worked on is a sequel to Yakuza: Like a Dragon. While we’ve known that Ichiban Kasuga would be the new lead for the series for awhile now but this is also the first confirmation we got that he will be leading the next game which points to the next entry not being a spin-off title. New Studio lead Masayoshi Yokoyama had this to say:
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ted sem s tim du :) :(
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Je celkem nezvyk vidět takovou fotku bez Nagoshiho.

As 2021 marks RGG Studio's 10th anniversary, we look forward to new beginnings.

Please see the link below for a message from the RGG Studio team about staff changes and our exciting future.

Announcement from Ryu Ga Gotoku Studio | セガ公式サイト
    http://ryu-ga-gotoku.com/studio/en/

#RGGStudio

LEFTY
    LEFTY --- ---
    ale nebudu vás dál mučit :-)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LOPIK: 32 nebo 36 hodin. rozhodl jsem se bočních aktivit nechat hodně na potom, protože dostupnosti jsou tentokrát hodně navázaný na progres v hlavní linii.
    Btw zase velmi zábavná scéna při závěrečných titulcích.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LEFTY: Ty to mastíš! Já jsem po cca 10 hodinách ve 4. chapteru a to mi přijde, že vedlejší aktivity přeskakuju.. (ale je fakt, že nechvátám - třeba ve škole po chodbách neběhám, protože to se nehodí, že jo :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Neodolal jsem a hlavní linii v lost Judgement jsem dneska ve 2 ráno dohrál.
    Je to skvělý. Ale ještě ne čeká spousta sidequestu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAGASAWA: A lidi se obcas riznou :) Anti-spoiler kultura je sobecka a nasledne mrtva kultura. Lide jsou obeti na zacatku a pak tvori dalsi obeti pozdeji. Muzeme se pouze prizpusobit.

Ti co hrajou pochopi o trosku lepe :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MCKIDNEY: no spoiler tagy maji tu osklivou vlastnost, ze v iOS app na mobilu nefunguji a clovek chte nechte nejakej zasadni spoiler proste preleti ocima.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Yagami by pouxil Spoiler tag :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: naprosto chapu a rikam si, ze by nebylo od veci nastavit vypršení casovyho embarga na screenshoty a komentare bez spoileru. Co takhle embargo uvolnit od 1. prosince?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    víte, jaký jsou to muka, když pro vás mám hromadu spoilerů, screenshotů a věcí, co mě na Lost Judgmentu baví, a nemůžu se o ně podělit?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Včetně komentářů

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Btw tvuj screenshot ma na HQ úspěch :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam