• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: me se libi, jak je to verny tomu anime. i co se tyka ty grafiky
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw vcera me potesily songy z Yakuzy ve Fists of the North Star. Samozrejme chapu, ze si tim (a desitkami dalsich assetu) v RGG rafinovane usetrili cas, ale jak tu driv kolegove psali, proste tam ten feeling je (vcetne ruznejch Yakuza easter eggu) takze jakmile budete mit za sebou celou serii, tak do toho Mad Max bizaru jdete. Je to sympatickym zpusobem naprosto sileny a i kdyz to neni zacisteny, jako Yakuza, tak to ma svoje kouzlo.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Napadaji me asi tyto, ale nemam tech 111 tracku naposlouchano :D

Lost Judgment OST - ある日誰かが
    Lost Judgment OST - Final Destination
    Lost Judgment OST - Vorarephilia
    Lost Judgment OST - Unwavering Belief

Ale jinak synth a drumkit no :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Njn nevyhoda toho, ze hlavni herec byl idol a s tim se tahne copyright. Povidali, ze karaoke tam taky neni z toho duvodu :) (jeho hlas)

K tomu ten oser s PC verzi :(
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja vcera hledal na yt taky Judgment song, ale ze hry Judgment a nenasel ! :// pri tech rozhoverech tam obcas naskoci takovej podklad s el. kytarou...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tak kluci je 8 rano, kafe a tohle:
    Yakuza 0 - Judgement 審判 [LITTLE V COVER]
    https://www.youtube.com/watch?v=JubhXZ6OhJg

At to jde od ruky dneska :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: koukal jsem, ze tam sbiras jednu raritni trophy vedle druhy, vcetne kompletace VR, tak jsem si rikal, ze se ritis smerem k platine, tak ganbare a sfoukni Amona, jako svicku!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    asi není žádnej velkej spoiler, když napíšu, že poslední side case v LJ je opět bitva s Amonem, a je to zase pěknej vopich. Tahle trofej mi asi unikne.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukej, tak mi na instagramu lajknul fotku s kachní verzí Kiryu Kazumy Richard Tomáš, druhy vicemistr Japonska v priprave sushi. Chlapik se evidentne vyzná :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Po tom behani s Ichibanem v Yokohame mi to snad uz ani neprijde..
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: Dame da ne!

Lost Judgment je paráda, i když dvě side-příběhový větve jsou trochu grind. Díky skatu už se v yokohamě cítím dobře a nepřipadá mi tak rozlehlá.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no to uz bys mohl ale :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tyo ale jak me to hned nakoplo zapnout ps4 a du se zas posunout v Judgmentu! rozehrano leta pane srpen 2020! uz bych to jako mohl dojet! :)) docela na picu.mam to roztristeny.poradne si nic nepamatuju. lepsi zaject v kuse!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Aaaaha super, tak ji snad potom přesně identifikuju. Dik
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: hele tohle je zajimavy s tema voice actors! ted sem trochu patral a vyplivlo mi to, ze Haruku dabovala tahle pani. Ve FotNS si taky zahrala, ale dle vseho jinou postavu (Lin)
    https://m.imdb.com/name/nm1069584/filmotype/actress?ref_=m_nmfm_1

A jo! Ten hlas Kiryu/Kenshira toe jak zvon!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukej tak jak jsem mel obavu, ze Fists of the North Star budou akorat totalni a ujetej Hokuto Shinken masakr, tak tam jsou i ty mily "soft and warm" momenty, jako v Yakuze. Kdyz Kiry.... Kenshiro hladi po hlavicce malou holku jmenem Ruka (dabovanou podle vseho stejnou osobou, jako Haruka) tak jsem si rikal aaaaaaaaw uplne stejne jako v serii. Tohle bude dobry :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAGASAWA: Ja nevim jestli to neni spoiler :)

Je to prdel, vcei co museli odebrat nahradili dobre. Pribeh ma par momentu. Dabing to naprosto proda :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak co Lost Judgment, je to jízda? Po pauze s Dark Souls jsem se vrhnul na Fists of the North Star a je to přesně ten typ neutralizeru, kterej jsem teď potřeboval, abych si na chvíli od těch temnejch kobek má chvíli odpocinul. Navíc hlas Kiryu už mi začínal trochu chybet.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    The School Stories Expansion Pack DLC is out now across all platforms ahead of schedule!

Including:
    🏍️ New Motorcycle, parts, & race course
    🕺 New Dance Club outfit & special moves
    🤖 New robot
    🤼‍♂️ Spar with Kaito, Sugiura, and Higashi
    🥊 New boxing combat style!

#LostJudgment
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: aaaaaaaw. jinak na Majima Royale HQ facebooku se vsichni rozplyvaji, jak je dvojka dobre napsana a jak se tam skvele resi sikana atd., tak se na to fakt tesim. Btw sefove z RGG se uz parkrat na twitteru o facebook Majima posting otreli a reagovali pobavene na to, co se tam ohledne komunity deje, tak musi byt sranda videt, jak si ve studiu prochazi vsechny ty meme a narazky na Ishin a musi se u toho solidne bavit. Tech 20K hardcore fanousku tam obcas generuje solidni divociny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam