Tak jsem vcera diky Lost Judgmentu nafasoval solidni davku nostalgie. Onehda jsem psal, ze bude mit Yagami v kanclu Master System - moji vubec prvni konzoli, kterou mi nasi na konci roku 1990 po citovym vydirani poridili v pasazi na Vaclavaku. V pameti mela tehdy Alexe Kida a hry se nedaly sehnat. Prvni cartridge se mi podarilo poridit az ve skladech kdesi u Džbánu, kde tehdy vznikal snad prvni Datart a kde je z plechovy skrinky vytahl tehdejsi zakladatel, protoze je nemeli ani zalistovany do prodeje. Mno nez jsem ale sehnal prvni cartridge s Wonder Boyem, Altered Beast a spol., byl jsem odkazanej prave na toho Alexe Kida, diky kteremu jsem se naucil svoje prvni anglicky slova. Samozrejme jsem predtim chodil ke kamaradum na vsechny ty Sinclairy a spol., ale tohle byla moje prvi herni potvora. Potom samozrejme prisel Mega Drive, abych pred stehovanim Master System nekomu pujcil i s dvacitkou her a uz ho nikdy nevidel a do dneska me to mrzi. Mno a vcera jsem si zasel do virtualniho kanclu a Alexe Kida jsem si pustil a dve hodiny jsem se u nej, jako blbecek usmival. Mimochodem tahle virtualni konzole v Lost Judgmentu ma skvelou vlastnost. Da se prepnout do japonske a internacionalni verze, tak uz se tesim na to, jak budu behat po Tokyu, Yokohame a budu hledat dalsi cartridge.