• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: vzhledem k tomu, že OST k FF VII je pořádná nařachaná hollywoodská orchestrálka, řekl bych, že spíš byl jeden z třeba dvanácti cellistů. ale to ze mě mluví jen závist, já z her nahrával jen nějaký korejský mobilovky nebo co to bylo za hrůzu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: koukam, ze mame podobnej vkus :)) Bonbony a Klid?

Mno uz jsem to psal tuhle jednomu kolegovi do posty, tak to hodim tematicky i sem. Na instagramu sleduju klucinu z Japonska, kterej v Cesku studuje hru na violoncello a obcas si neco okomentujeme ohledne japonskych receptu, popkultury atd., protoze se naucil vyborne cesky a vcera jsem mu komentoval jeho Top 5 na Spotify, kde mel na prvnim miste skladatele Nobuo Uematsu, tak jsem mu pochvalil vkus a vyber, aby z nej po chvili mimodek vypadlo, ze s Nobuo nahraval ve studiu soundtrack pro Final Fantasy VII remake, tak az v Praze potkate japonce s kufrem na violoncello na zadech, tak na nej muzete mavnou a rict mu "dobra prace Keishiro, pac vsechny party na čelo v FFVII jsou jeho prace.

Nobuo Uemacu – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Nobuo_Uemacu

GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Ani u me ne, ale za to se mezi nejoblibenejsi umelce dostala Persona 5

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: kazdorocni rekapitulace? Mně se tam Yakuza ost tesně nepropracovala, ale zase mi na spotify hral alespon k vyberu ustredni song z Berserka, protoze jsem si ho poustel ke cteni mangy.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    jsem torchu překvapenej, ale je pravda, že Yakuza 5 mě velmi zasáhla (ty první dvě jsou Haruka)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: *Kiwami 2
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: to jsi mi vubec nemel ukazovat. Uz tak stacilo, ze jsem si objednal Rainbow Suntory Boos Coffee, ktery si daval z automatu Kiryu v sestce a s Daigem ve ctyrce ve vlaku.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: asi nakej novej merch. :)
    Official Yakuza/Ryü Ga Gotoku Merchandise | SEGA Shop UK – SEGA SHOP UK
    https://www.segashop.co.uk/collections/yakuza?s=09
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Nani? Ty ponozky taky potrebuju :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jo no to je jako pokracovat ve filmu po dvou letech, chapu. Kazdopadne dvojka je o parnik dotazenejsi a jsou tam lepsi mechaniky.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele to pokracovani vypada o dost nabusenejc. takovy plnohodnotnejsi. ja se musim dokopat dojet tu jednicku. furt me tam votravuje Sana! a ja chci pritom Madoku a Saori! :D
    mam to roztrouseny, jak sem to nejel na jeden zatah :( vim co delat atd, ale ten pribeh me vubec netahne :/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to mi staci! :]
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    jinak studenti ve druháku / tretaku tam jsou za tak trochu zmrdy, tak tam resis klasicky dramata na testosteronu. Co jsem koukal, tak tam ma byt deset spolku a co vim, tak me ceka snad jeste boxerskej klub, takze se pojede Rocky styl a pak bosozoku gang s vlastni motorkou a zavodenim, ale to jsem videl akorat v traileru, tak uvidim. Zatim vedu holky do tanecni souteze, stavim roboty s nerdama a psychicky se pripravuju na mistniho ultranerda v eSports, kteryho budu muset vyklepat ve Virtua Fighterovi.

Jinak tam jsou kocky Bobeshi, spousty kocek.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Hele prvni detektivni prace ve skole te zavede do divciho tanecniho klubu, kde musis najit coby konzultant spolku resiciho zahady holku, ktera se na dark webu prodava coby Sugar Baby chlapikum v letech a po ktery jde starej Yakuza. Nemusim pokracovat :))

SK8 zatim klasika. Uz mam tri desky, slajduju po zabradlich, preskakuju za jizdy auta a v parku na rampe hazim triky. V DLC je prej nejakej skatepark, ale ten zatim nepotrebuju.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    prosim pekne! nahajpujte me trosku na tu skolu! na co se mam tesit? popravde me predstava skolnich lavic upe nelaka :) leda ze by tam bylo naky to haresenicko! :D
    co skejt? jako Tony Hawk? :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: tak byl to marketingovej tah, jak nastrelil prodeje vykuchanou expanzi, co si budeme povidat, ale za kilo tolik hodin srandy dobry.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Zrovna school stories uplne expanzi nepotrebovaly imo - ja to dohral cely a skolu jsem mel tak na 20% a to jeste prehanim ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak po vikendu muzu rict jedno. Kdyz uz Lost Judgment, tak se School Stories Expansion Packem. Z toho skolniho bizaru se pomalu stava jedna z mych nejoblibenejsich pasazi v cely serii a to mam k dispozici jenom prvni ctyri okruhy z deseti a jsem zvedavej s cim v dalsich prijdou, ale custom Pit MIT Roboty tezko neco prekona, ale je mi jasny, ze jsem to ted zakriknul.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam