• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: a jaky bylo? :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    PS Plus Subscribers in Japan Get Judgment as a Free Game This Month - Push Square
    https://www.pushsquare.com/news/2021/12/ps-plus-subscribers-in-japan-get-judgment-as-a-free-game-this-month
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Suntory Boss Coffee je doma cheche. Vzal jsem ještě nějaký japonský sladkosti pro neteř k Vánocům, tak ji snad za ty dva týdny polovinu ze zvědavosti nesežeru.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    TAP: nahod tu nasu korejsku! ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: Jasný. Byl to celej orchestr samozrejme.
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: vzhledem k tomu, že OST k FF VII je pořádná nařachaná hollywoodská orchestrálka, řekl bych, že spíš byl jeden z třeba dvanácti cellistů. ale to ze mě mluví jen závist, já z her nahrával jen nějaký korejský mobilovky nebo co to bylo za hrůzu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: koukam, ze mame podobnej vkus :)) Bonbony a Klid?

Mno uz jsem to psal tuhle jednomu kolegovi do posty, tak to hodim tematicky i sem. Na instagramu sleduju klucinu z Japonska, kterej v Cesku studuje hru na violoncello a obcas si neco okomentujeme ohledne japonskych receptu, popkultury atd., protoze se naucil vyborne cesky a vcera jsem mu komentoval jeho Top 5 na Spotify, kde mel na prvnim miste skladatele Nobuo Uematsu, tak jsem mu pochvalil vkus a vyber, aby z nej po chvili mimodek vypadlo, ze s Nobuo nahraval ve studiu soundtrack pro Final Fantasy VII remake, tak az v Praze potkate japonce s kufrem na violoncello na zadech, tak na nej muzete mavnou a rict mu "dobra prace Keishiro, pac vsechny party na čelo v FFVII jsou jeho prace.

Nobuo Uemacu – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Nobuo_Uemacu

GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Ani u me ne, ale za to se mezi nejoblibenejsi umelce dostala Persona 5

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: kazdorocni rekapitulace? Mně se tam Yakuza ost tesně nepropracovala, ale zase mi na spotify hral alespon k vyberu ustredni song z Berserka, protoze jsem si ho poustel ke cteni mangy.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    jsem torchu překvapenej, ale je pravda, že Yakuza 5 mě velmi zasáhla (ty první dvě jsou Haruka)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: *Kiwami 2
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: to jsi mi vubec nemel ukazovat. Uz tak stacilo, ze jsem si objednal Rainbow Suntory Boos Coffee, ktery si daval z automatu Kiryu v sestce a s Daigem ve ctyrce ve vlaku.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: asi nakej novej merch. :)
    Official Yakuza/Ryü Ga Gotoku Merchandise | SEGA Shop UK – SEGA SHOP UK
    https://www.segashop.co.uk/collections/yakuza?s=09
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Nani? Ty ponozky taky potrebuju :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jo no to je jako pokracovat ve filmu po dvou letech, chapu. Kazdopadne dvojka je o parnik dotazenejsi a jsou tam lepsi mechaniky.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele to pokracovani vypada o dost nabusenejc. takovy plnohodnotnejsi. ja se musim dokopat dojet tu jednicku. furt me tam votravuje Sana! a ja chci pritom Madoku a Saori! :D
    mam to roztrouseny, jak sem to nejel na jeden zatah :( vim co delat atd, ale ten pribeh me vubec netahne :/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to mi staci! :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam