Už jsem pozdravil na Twitteru, ale ještě jsem to neudělal...
Šťastný nový rok. I letos se těším, že s vámi budu mít dobré vztahy.
Brzy na Nový rok se o tom mluvilo v živém novoročence (smích), ale i letos je naše studio jako naše studio a čelili jsme zajímavé herní produkci s vášní, hybností, lepidlem, přesvědčením a humorem. Děkujeme vám za spolupráci. Pro mě osobně chci jen udělat "Ryu ga Gotoku 8 (předběžně)", které již bylo oznámeno, a aktuálně se vyrábí. To je letos vše. Každý den přemýšlím o nápadech tak moc, že mám hlavu opotřebovanou, ale jsem si jistý, že to může být velmi zajímavé. Nevím, kdy to bude, ale doufám, že můžete očekávat zveřejnění a zveřejnění informací. Loni jsem se mohl pustit do sólové činnosti jako textař a byl to také rok, kdy jsem si mohl osobně plnit své sny. I když letos nezanedbávám svůj hlavní byznys, chtěl bych udělat maximum a něco vytvořit. Jako téma pro letošní rok bych rád uvedl slovo „zdravý“, což je v poslední době moje motto. Baví mě tvrdě pracovat a díky tomu mohu dělat dobré práce a mnoho lidí to baví a celý tým je spokojený. Nejde jen o vydělávání peněz nebo o zábavu při jejich výrobě, ale o vytvoření takového „zdravého“ koloběhu, který vykouzlí úsměv na tváři všem zúčastněným, je ideálem a cílem člověka, který svěří tým nebo práci... Budeme pečovat o své zdraví a tvořit zdravá, zábavná a vášnivá díla. Všichni, prosím, dávejte na sebe pozor.
Doufáme, že si interakci s "Ryu ga Gotoku Studio" užijete i letos.
Je pozdě, ale znovu... Ještě letos děkujeme!
あけましておめでとうございます(いまさら) : 堀井螺旋 -龍が如くスタジオ・堀井亮佑ブログ-http://blog.livedoor.jp/horiisan/archives/52338413.html?s=09