• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw je zajímavý kolik lidi sype včerejší wrapy, kde mají kombinaci From Softu s Yakuzou.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: Po osmdesatkach devadesatky.

Anife Vyskočilová.

"Do České republiky se dostala podle vlastního vyjádření omylem, když předčasně vystoupila z autobusu směřujícího do Německa". (wikipedie)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    The fuck?

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak Nagoshiho nové studiu se jmenuje….. Nagoshi Studio

Yakuza Creator Founds New Studio Under NetEase
    https://gamerant.com/yakuza-creator-new-studio-netease/?fbclid=IwAR1uG11FqhK2xl3uxpbCUbj5mVnN2WaOGLopngg0xRqUjdgTstQ3_kOCxWc
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak je fajn, ze mi tuhle Terz s Lopikem ukázali, ze platiny nejsou nemožný a vlastně to není vyloženě takovej voser, jako jinde a speciálně u Lost Judgmentu mě to kompletovani nakonec vyloženě baví. V LJ navíc přidali do menu Gauntlet sekci, kde jsou výzvy, za který pada potrebnej gear a jsou to prijemnejsi nervy, než klasickej grind v jinym typu her a některý výzvy jsou už solidní skill prasárna, kde musíte například se startovním milimetrem života odzbrojit šest chlapiku a zabit je ex gauge pod casovym limitem a jinym způsobem to nejde, tak jsem se včera u toho klepal pomalu stejne, jako u Dark Souls.
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Házel jsem to vedle, bída je to, flákám to. Příští rok to u mě ale hádám bude vypadat podobne jako u tebe :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jj je to hodně, ale taky jsem to trochu protahoval a jel směrem k platine a True Ending, kde je dobry mít level 99. Šlo by to imho v klidu zkompletovat do stovky. Terzi?
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: 182 hodin jsem snad tehda nemel ani v Persone, respect! Porad si pohravam s myslenkou, ze po Forbidden Westu skocim na Like a Dragon a poprve porusim chronologii. Uvidime, jestli Judgement do te doby skoci do nejaky rozumny slevy
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No tak dobry den

GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Remember who you are my friends! We build shit!
    TAP
    TAP --- ---
    TAP
    TAP --- ---
    vedle to vypadá jako pořádnej turf war mezi Tojo klanem a Omi Alliance
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    pro Bobeshe

MISEC
    MISEC --- ---
    NAGASAWA: vdaka, toto som teda nevedel, budem sa teraz inak pozerat na konverzacie niektore :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: jj. oni se proste musej zbit do krve, aby si uvedomili, ze sou vlastne kamosi a pritom si tim vzajemne vyjadrujou ten respekt :))
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Tak on je tam krasnej i ten vzajemnej respekt stylu "Nemam te rad, nelibi se mi co delas, zbiju te jako reseto, ale stejne te respektuju"

Proste Japonci
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: presne! prijde mi, ze si s timhle "syndromem" hrajou celkem casto i v jinejch odvetvich jako film, anime. ze tam je jako ten zaporak, ale pak se zjisti, ze to vlastne dela kvuli necemu z minulosti treba.krivda atd.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj. Padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina. I kdyz je tam nekdo ultra villain, tak v sobe i tak nese vetsinou nejaky trauma, krivdu a podobne vid.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ZUULUU: jj. presne! lidi sou tam taky supaci, ale takovy slusnejsi :)) treba v pozdejsich dilech i tak "ohleduplny", ze maj rousku pres pusu nos! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam