RECENZE: Nový hrdina se v Lost Judgment: The Kaito Files předvedl skvěle - iDNES.czhttps://www.idnes.cz/hry/recenze/lost-judgment-the-kaito-files-recenze.A220331_153416_bw-xboxx_oz80%
Co se výtek týče, napadají mě dvě. Rozšíření bohužel neobsahuje žádné vedlejší případy, takže pokud nechcete hledat ztracené kočky, příběh na standardní obtížnost dohrajete za sedm hodin a kousek. DLC se samostatně prodává za 799 korun, což mi přijde přestřelené. Kdo pořídil ultimátní edici, má Kaitův příběh už v ceně. Na druhou stranu zde nejsou žádné umělé zdržovačky v podobě arény nebo vymlácení několikapatrové budovy.
Pokud se vám Lost Judgment líbil, nedá se nic dělat, měli byste si zahrát i The Kaito Files. Kaito ukázal, že by vlastní hru utáhl. Popravdě mi bylo líto, že už je konec. Horší je, že prozatím nevíme, co se sérií bude. Talentová agentura, pod níž je herec Takuya Kimura (propůjčil vzhled i hlas Yagaminu), totiž nechce, aby se jeho podoba objevila na PC. Pro Segu je ovšem vydání na PC důležité. Spekuluje se, že by to mohlo znamenat konec série. Nebo otěže převezme Kaito?