• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    TERZ
    TERZ --- ---
    CROME: zvladnes to levou zadní, jen v textu se to vysvetluje blbě.
    CROME
    CROME --- ---
    TERZ: Omg jako nedava to dmysl doufal jsem ze ro zvladnu bez studovani tutorialu
    TERZ
    TERZ --- ---
    CROME: Mas moznost to pustit na stream?
    Zhednodusene nejdriv musis rozbit obranu (kamen/nuzky/papir s barvickama) viz graf vlevo dole a pak akcionare umlatit utokama. Pouzival jsem vzdy barvy utoku dle uvadeneho nasobice komba (ma tam treba napsano combo a u toho cervena) tak sem utocil cervenym kasparem.
    CROME
    CROME --- ---
    Neeee ja to fakt nenavidim, nevim co mam delat ksem skoro pred krachem, co se ma delat na meetingu…..grrrrrr?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Otravnost je primo umerna zacatku. Narozdil od ostatnich aktivit to ma learning curve.
    Kdyz na zacatku prestrelis, nebo nevystrelis zotaveni trva dele a tvori to zmateni.

Jakmile se dostanes na dalsi uroven, pak uz zisk z jedne budovy zaslape zisky predchozich do zeme a neni treba premyslet :)
    Rozhodne to neni ve stylu ostatnich miniher a prekvapilo me to taky :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Psal jsem to uz loni, ale tady si k minihre muzete objednat primo ryzovy susenky, at mate autentickej zazitek

Sanko Seika, japonské krekry se sójovou omáčkou, 127 g | Susi.cz
    https://www.susi.cz/vyrobek/sanko-seika-japonske-krekry-se-sojovou-omackou-127-g/

TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: jj plus typek z Ounabara Vocational School, kterej zvládne sám táhnout vymaxovanej původní obchůdek a za 2 hoďky je hotovo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: jj bába vsechny ukecá a kuře klove za nízkej pocet bodů. Profit. Kdyz se tahle parta doplní zlatejma managerama, tak jste neprustrelni.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CROME: mel sem to stejne! me to fakt az sralo s prominutim. ale diky prave pobizeni odsud, odmene, ktera za to je a navodu, kterej tu Naga popsal, to pak slo v pohode ;)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Je to otravný protože R2 ale jsou z toho pěkný peníze. Úplně kašlat na nějaký jiný byznysy, hlavně maxovat ten původní neprodejnej, to imo zvládne vytahnout cca do ranku 50. Kde sem koupil tuším nějakou kocici kavarnu, s tim sem vylezl az do ranku 20, prodal a koupil zas nejakej s max profitem a s tim az so konce. Dalsi byzynysy kvuli trofeji za 10 miliard sem kupoval az po "dohrání ". Reálně těch zaměstnanců ani není moc potřeba. Hlavně jim v každým kole plnit ty požadavky na premie a kdyz je možnost reklamy tak zaplatit, s kuretem a babkou jsem sel i na ten finální meeting a v pohodě.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    dokonce jsem k tomu loni sfouknul i rychlo-návod :D

CROME
    CROME --- ---
    BOBESH: Neeee proc? Nechci!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: a jak jsi potom byl rad vid hehe :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :))) takhle do me hucel taky! tenhle business me malem pripravil o dohrani hry! :D vubec mi to neslo, nechapal sem, dost prodelaval a jeste sem kvuli svy blbosti u toho stravil imho 2x vic casu nez bylo treba, ale stalo to za to!! Ganbare!! ;))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CROME: to das. jakmile se dostanes do vyssiho tieru, tak to jde rychle. parkrat vymenis managery a budes inkasovat. Tuhle Terz to snad dorazil ze jedno dve odpoledne.
    CROME
    CROME --- ---
    NAGASAWA: Hmhm toho jsem se bal:(
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mě ten management bavil. Sice tu cast inkasovani zisku, kde se musela dret R2 byla zbytecne dlouha, ale ten viteznej potlesk a rozstrileni akcionari byli fajn. Hlavne management doporucuju dorazit kvuli jednomu skillu, kterej za to dostanete a desitkam milionu pro upgrady.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    CROME: Na prachy to ani neni. Delas to jenom kvuli klasickemu trope - optional team member is better than the team member at home :)

Jinak opruz, no asi zalezi na tobe.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    CROME: Jestli nejedeš na platinu, tak to můžeš klidně přeskočit.. Je to asi nejlepší na peníze, ale ty ve výsledku taky moc nepotřebuješ..
    CROME
    CROME --- ---
    NAGASAWA: Btw ohledne susenkoveho imperia, je nutne to nejak resit, tahle ekonomic sim cast me strasne moc nebavi, pravda, ze se me neustale nedostava penez, je to vopruz?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam