• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ouuu vidis to. Dragon Quest. Porad se mi to plete.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: vsichni toho mame hodne :)) s tim Scornem to mam podobne, ale dyz je to takovy kratsi...no uvidim.
    btw je to Dragon Quest. mnemotechnicka pomucka Kiryu je...dragon, takze Quest je taky ;))))
    je to pekny,ale nedojel sem to klasicky. myslim, ze Lopik tu psal, ze to taky nedal do konce
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Hele fakt bez do toho. Z toho zacatku budes asi trochu rozpacitej, ale jak vis jak, chce to alespon 10-20 hodin na rozkoukani. Scorn je pro me ne-ne. Na kondenzovanou depresi a obscenne biologickej ekl uz nemam ve hrach vubec naladu. Do Ishinu mam v planu dorazit kampan na "A" rank ve Valkyrii 4 na platinu, proklikat se 428 Shibuya Scramble, sfouknout obrovskej rest s Ace Attorney a zjistit, jak se to ma s Lopikovym avatarem v Kings Questu z premia. To akorat tak pekne pres vanocni svatky vyjde (pokud pujde elektrika, nebude jaderna apokalypsa, pripadne neprijde XBB.v02.C.YY varianta omicronu z Asie a vsichni neumreme, ale to uz jsou bezny starosti, tak ani to nas nerozhodi)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo diky! :)) a jak sem psal i vedle. super, ze je to v tom GP. kostnu to a uvidim :) taky sem si rikal, ze bych mohl dojet ten Scorn,dyz je to jen na par hodin..at to de z disku! do toho se staram o vesnici v Medieval Dynasty. taky dorazily krysy od frantiku. chtel sem taky vzit ten Lost Judgment ten je ted v naky sleve...resp. nejaka ta deluxe edice myslim cca 750, ale bez kaito files...mam toho hodne :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: jj presne tak. jeli jsme vanillu a tyvole jak rikas no, taky bych do Royalu vlitnul, ale k tomu bych potreboval dalsi zimni lockdown. Jinak casove bez sance.
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: my jsme hráli myslim oba "klasiku", ten Royal je rozšířená verze, víc NPC a další cca 3 měsíce ve škole. ale vrhnul bych se na to klidně znova, mít na to klid a 3 měsíce času. na switchi mě svědí prst na Royalu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Hele cetl jsem to vedle v xbox auditku a radeji jsem drzel hubu, abych te do toho nelanaril, ale... no zkus to. Stredoskolskyho tema bych se uplne nebal, tak se toho neboj a vlitni do toho. Kazdopadne sto hodin? To budes nekde v polovine. Tap tam nechal mam dojem 160 a mně v tom zahučelo asi o kilo vic a nelituju ani minuty. Soundtrack, holky, kafe, Mona, přesah, metro... Navic budes na Akihabare, jako doma.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw za dva dny prichazi do GP Persona 5 Royal, tak se asi odpanim o vejkendu, ale nevim...mam z toho strach! 100h gejmpleje me moc nelaka! :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty ve to teda!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: a to si vem, ze tu pastu davaji treba do doriaky livancu a naperou k tomu jeste slehacku. Vrazedny combo, ale funguje to. Fazole, slehacka, kdo by to rekl vid.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: presne!

dik za info! ja treba fazole moc nemusim, tak prave vyzvidam, estli by mi to chutnalo :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no ta posedlost japoncu vajickama je solidni a celkem jsem byl prekvapenej, ze tam neznaji v podstate salmonelu a diky tomu perou do vseho syrovy zloutky a nemaji s tim problem. Zavidim.

No hele ta pasta je fajn. Beru ji obcas samostatne treba na livance a ta chut je specificka. Porad ma prijemnou zemitou fazolovou strukturu a chutna tak, jako bys do rozmixovanych fazoli pridal lzicku nutelly a povidel. Proste fazole a dozvuk ořechů. Jinak jsem je hodil na 15 minut na pařáček a jis je vetsinou horky. Vsak i v Yakuze muzes v konbini videt, ze je maji v napařovacích boxech a pres den je drzi v páře.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: btw a jak chutna ta pasta? a tos jedl uz teda vychladly? ji se to tak?

a ja vcera jen slintal u videa! prej: kouknu na yt pred spanim.
    muj yt plnej zradla:
    Salted Egg Yolk Pastry (Mooncake with Salted Egg Yolk) / 蛋黃酥製作, 每日限量! - Taiwanese Food
    https://www.youtube.com/watch?v=Bw4Wl9VGkMg
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Imuraya steamed buns tie in announced! [tie in] - Yakuza Fan
    https://yakuzafan.com/imuraya-steamed-buns-tie-announced-tie/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dneska jsem měl kliku. Natrefil jsem v Shin Food na napařovaný knedlíčky s náplní z černých fazolí, tak jsem si trochu boostnul staminu. Bohužel nebyly přímo od Imuraya, ale i tak byly výborný.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    100 People Had a Brawl in Ikebukuro Sunshine 60 - Siliconera
    https://www.siliconera.com/100-people-had-a-brawl-in-ikebukuro-sunshine-60/
    A violent altercation involving at least 100 people broke out in an iconic Japanese skyscraper. In an incident some compared to a real-life Like A Dragon brawl, the fight happened late on October 16th, on the 58th floor of the Sunshine 60 building in Ikebukuro, Japan.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: svazal a povesil. Vzhledem k tomuz, ze jsem cestoval, byl jsem v baraku plnym smrkajicich a kaslajicich lidi s baglem na zadech, kde jsem mel vsechny veci a hrozilo, ze neco ztratim jsem nehodlal lautr nic riskovat a to nejsem povercivej :D

Yakuza 6: The Song of Life - Temple Offering & Fortune Mini-Games
    https://youtu.be/FxARX3ucZIs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam