• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VITEKK: Jasna vec. V tomhle ohledu to podobny je. Na Personu jsem si vzpomnel treba u Judgmentu, kde si musis budovat pratelstvi ve vsech tech bistrech a podobne a tim se ti oteviraly dalsi moznosti. V Yakuze mas ale svobodu. V Persone musis resit regulerni time namagement, kde planujes co, kde, kdy jak a kam.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VITEKK: Je to dost jiný - Persona hlavně fakt není o tom, že bys tam někde procházel městem a chodil na karaoke atd.. - v tomhle smyslu tě vodí dost za ruku, jakože ráno vstaneš, musíš jít do školy, pak odpoledne někam můžeš jít, ale jakože jen jednou, dvakrát, pak musíš jít spát.. Ne že budeš běhat dva dny po Tokyu. Je to spíš jak nějakej dating simulator v tomhle ohledu..
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja personu nehral (zadnou) ted koukam na ty recenze, protoze se na ni chystam na switchi a prislo mi to prave podobny tim tokyem, tim ze tam si delas ty pratele a delas tisic ruznejch mini kvestu a cinnosti, pusobi to na me podobne
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VITEKK: Vizualne? No to moc ne. Persona je specificky stylizovana. Kazdopadne diky centru Tokya maji obe hry podobnej setiing a podoba by byla spis az mezi Yakuza: Like a Dragon, kde RGG kolaborovalo s Atlusem na tahovém systému. Kazdopadne jestli někdo hrál Yakuzu, tak se v Persone pomerne rychle rozkouká a naopak. Jinak Persona je o dost vážnější.

VITEKK
    VITEKK --- ---
    hele zda se mi to nebo si je jakuza a persona podobna?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: jj. vzpominam si. to sme resili toho "Orlanda" nebo jak se menoval :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Nedal jsem to, hlavně postavy mně odpudily..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ouuu vidis to. Dragon Quest. Porad se mi to plete.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: vsichni toho mame hodne :)) s tim Scornem to mam podobne, ale dyz je to takovy kratsi...no uvidim.
    btw je to Dragon Quest. mnemotechnicka pomucka Kiryu je...dragon, takze Quest je taky ;))))
    je to pekny,ale nedojel sem to klasicky. myslim, ze Lopik tu psal, ze to taky nedal do konce
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Hele fakt bez do toho. Z toho zacatku budes asi trochu rozpacitej, ale jak vis jak, chce to alespon 10-20 hodin na rozkoukani. Scorn je pro me ne-ne. Na kondenzovanou depresi a obscenne biologickej ekl uz nemam ve hrach vubec naladu. Do Ishinu mam v planu dorazit kampan na "A" rank ve Valkyrii 4 na platinu, proklikat se 428 Shibuya Scramble, sfouknout obrovskej rest s Ace Attorney a zjistit, jak se to ma s Lopikovym avatarem v Kings Questu z premia. To akorat tak pekne pres vanocni svatky vyjde (pokud pujde elektrika, nebude jaderna apokalypsa, pripadne neprijde XBB.v02.C.YY varianta omicronu z Asie a vsichni neumreme, ale to uz jsou bezny starosti, tak ani to nas nerozhodi)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo diky! :)) a jak sem psal i vedle. super, ze je to v tom GP. kostnu to a uvidim :) taky sem si rikal, ze bych mohl dojet ten Scorn,dyz je to jen na par hodin..at to de z disku! do toho se staram o vesnici v Medieval Dynasty. taky dorazily krysy od frantiku. chtel sem taky vzit ten Lost Judgment ten je ted v naky sleve...resp. nejaka ta deluxe edice myslim cca 750, ale bez kaito files...mam toho hodne :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: jj presne tak. jeli jsme vanillu a tyvole jak rikas no, taky bych do Royalu vlitnul, ale k tomu bych potreboval dalsi zimni lockdown. Jinak casove bez sance.
    TAP
    TAP --- ---
    NAGASAWA: my jsme hráli myslim oba "klasiku", ten Royal je rozšířená verze, víc NPC a další cca 3 měsíce ve škole. ale vrhnul bych se na to klidně znova, mít na to klid a 3 měsíce času. na switchi mě svědí prst na Royalu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Hele cetl jsem to vedle v xbox auditku a radeji jsem drzel hubu, abych te do toho nelanaril, ale... no zkus to. Stredoskolskyho tema bych se uplne nebal, tak se toho neboj a vlitni do toho. Kazdopadne sto hodin? To budes nekde v polovine. Tap tam nechal mam dojem 160 a mně v tom zahučelo asi o kilo vic a nelituju ani minuty. Soundtrack, holky, kafe, Mona, přesah, metro... Navic budes na Akihabare, jako doma.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw za dva dny prichazi do GP Persona 5 Royal, tak se asi odpanim o vejkendu, ale nevim...mam z toho strach! 100h gejmpleje me moc nelaka! :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty ve to teda!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: a to si vem, ze tu pastu davaji treba do doriaky livancu a naperou k tomu jeste slehacku. Vrazedny combo, ale funguje to. Fazole, slehacka, kdo by to rekl vid.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: presne!

dik za info! ja treba fazole moc nemusim, tak prave vyzvidam, estli by mi to chutnalo :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no ta posedlost japoncu vajickama je solidni a celkem jsem byl prekvapenej, ze tam neznaji v podstate salmonelu a diky tomu perou do vseho syrovy zloutky a nemaji s tim problem. Zavidim.

No hele ta pasta je fajn. Beru ji obcas samostatne treba na livance a ta chut je specificka. Porad ma prijemnou zemitou fazolovou strukturu a chutna tak, jako bys do rozmixovanych fazoli pridal lzicku nutelly a povidel. Proste fazole a dozvuk ořechů. Jinak jsem je hodil na 15 minut na pařáček a jis je vetsinou horky. Vsak i v Yakuze muzes v konbini videt, ze je maji v napařovacích boxech a pres den je drzi v páře.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: btw a jak chutna ta pasta? a tos jedl uz teda vychladly? ji se to tak?

a ja vcera jen slintal u videa! prej: kouknu na yt pred spanim.
    muj yt plnej zradla:
    Salted Egg Yolk Pastry (Mooncake with Salted Egg Yolk) / 蛋黃酥製作, 每日限量! - Taiwanese Food
    https://www.youtube.com/watch?v=Bw4Wl9VGkMg
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam