• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BOBESH: Soutěž jsem vyhrál :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    DEEFHA:
    NAGASAWA: navic je tam v kanclu radio -> soutez a taky Marina!! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: u realit jsou fajn ty questy okolo a jakmile je sfouknes, tak je to solidni banka, kdy si akorat jednou za cas skocis do kanclu, nainkasujes miliardy a jsi bez starosti. Kdyz si navic odemknes perk na rozhazovani penez na ulici a vyhnes se tak fightum, tak je zivot v Kamurochu zase o neco veselejsi.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Jak jsem říkal, že reality nejsou můj šálek kávy... Tak pořád nejsou, ale jako generátor peněz dobrý, to zase uznávám :-) Tak ještě toho Media Kinga.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jednou to muselo přijít

yakuza8.exe
    https://youtu.be/1F04OO6AW70
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: TACHIBANAAAA!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: Holky evidentně koukaly na Swingu Garuzu

Swing Girls (2004) Trailer
    https://youtu.be/9yAJbIdoVcU
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Když si k téhle scéně pustím ten band….

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GEE: Hmmm... Jak oni to dělají, že se u nich dá zaujatě koukat i na marching band... :-)
    GEE
    GEE --- ---
    京都橘高校吹奏楽部 大手筋商店街パレード Kyoto Tachibana SHS Band
    https://www.youtube.com/watch?v=ZVJ3Ho83Ksg
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NAGASAWA: Á vida, já jsem věděl, že v tom bude nějaký trik :-) OK, díky za hint.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: no to nedelej. to jsou hardcore ukoly pro platinu. Spis si probehni mesto behem dne a noci (da se to prepinat v Serena baru) abys potkal vedlejsi pribehy, ktery ti utekly a ktery jsou nektery vylozene skvely. Ukoly jsou vazany na denni doby, tak je dobry to prostridat, abys je triggeroval.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NAGASAWA: Já už jsem samozřejmě nakousnul Premium Adventure, fakt mám v plánu dojet ještě minimálně ty vedlejší questy. Ale jinak se přiznám, že některé ty úkoly typu sežrat všechno ze všech restaurací mě moc nelákají, hehe :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: No pekna prace a je fajn videt, ze to jde sfouknout relativne rychle, tak gratz a mas tam koukam poctivej report :) Ja tam nechal 4x vic casu, ale vis co ... auticka, reality, rande a vsechny vedlejsaky a divociny okolo to znasobily.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Jen pro pořádek - křížový report zde: [DEEFHA @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

Bylo to moc pěkný, fakt díky za doporučení!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Sorry, pánové, nešlo to jinak. Moc jsem se teda o prodlouženém víkendu nevyspal a to tříhodinové finále bylo fakt už skoro nad rámec mé výdrže příležitostného hráče... Ale prostě jsem se musel dozvěděl, jak dopadnou všichni ti, kterým jsem přál aby dopadli špatně :-) Takže main story hotovo právě teď. Completion sice vypadá hrozně, ale na stovku stejně necílím a co se týče vedlejšáků, tak těch mám asi polovinu. Dám si teď chvíli voraz a pak je zkusím doobjevit. Protože tolik morálního ponaučení, kolik jsem si z nich zatím odnesl, to se jen tak nevidí! :-)

(Ale teda jestli si dám i nějaké další díly, to v tuhle chvíli nedokážu s určitostí říct...)

GEE
    GEE --- ---
    Jo,ja například zrovna vysetruju, kdo si udělal z kapříků sushi!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BOBESH: Jojo. Něco baví, něco ne :⁠-⁠)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    DEEFHA: hele a co auticka, sega herna, videa, telefonovani, hostesky, karaoke, baseball, sipky a ja nevim co este? :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: dekuji za optani! no bojuju :)
    po minulym vejkendu, kdy sem tam stravil 2x 2 hodiny sem z toho byl rozpacitej. nesednul mi grafickej styl, ani moc ta skola, ani nejakej demonickej svet.
    nekdy v utery myslim sem ale narazil na tuto sosku :)
    to sem si rekl, ze musim proverit a sel to znova zapnout! :D akorat se mi objevila i ve hre, tak ted tam mam cca 6 hodin. na styl sem si zvyknul, hudebni podkres je super, ale casu na to moc nemam. ne ze bych nemel cas na hrani, ale je ted toho nejak moc :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam