• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo este tenhle je dobrej .)
    Překlad z japonština od
    Každý, kdo ode dneška nastoupí do práce

\ gratuluji k vaší první práci! /

Udělejme letos opět maximum!
    https://twitter.com/ryugagotoku/status/1610410678577250307?s=20
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Jak jsi dopadl s 428: Shibuya Scramble? Odlozil jsi taky, nebo ses zakousnul a pokracujes?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Do Sentinelů jsem sel kvuli tomu, ze je hral Gee a napsal o nich v dohravacim auditku fajn report. No a je to naprosto sileny v dobrym slova smyslu. Myslim, ze v zadny jiny hre nebylo nikdy tolik plot twistů a kombinace snad vsech existujicich sci-fi devasesatkovych filmu. Vsak uvidis.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj vime o tom a jsme zvedavi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw
    アニメ『NieR:Automata Ver1.1a』Promotion File 008
    https://www.youtube.com/watch?v=HGpskkA7vrw
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: hehe jj
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: japonskej Čočík! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: velky spatny, ale no co uz
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Shadow Operative.
    Yamazaki is a master of disguise, an artful torturer, and practiced double agent. His strength as a spy is one of the organization's greatest assets.

ten mi tam tak nesedi! ale tak zkousnu to..

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak jestli potrebujete nejakej chill a antistres na vecer, tak doporucuju tenhle kanal. Terz mi onehda poslal tip na chlapika, kterej mapuje japonsky hotelierstvi a podobne a pres nej jsem se dostal k tomuhle a i kdyz nejsem zadnej railfan, tak me to strasne bavi. Dost mozna je to tim, ze je to bez mluvenyho komentare, doprovazi to akorat titulky s lehce potouchlym humorem a stejne tak nevidite, jak ten Japonec vypada, tak to v podstate sleduje "vasima" ocima a je to bozi. Mapuje luxusni japonsky kupé, sem tam hotely a jednou si odskoci i do spinavy ameriky, coz je vuci Japonsku brutalni kontrast, ale coby doplnek pro celou serii to je moc fajn i pro nejapanofily. V jedne epizode se projede i v testovacim vlaku Maglev L0 (to zni jako jmeno pro MechaWarriora) a prekona rychlost 500km/h

https://www.youtube.com/@SoloSoloTravel/videos
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: z hlediska minigame. Jinak ani Akiyama nemá na dancing gods z Y0:

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: rekl bych ze jo. v tom snad rozdily nebudou! jen se bojim zas o ty sejvy :/
    GEE
    GEE --- ---
    Neznabozi, prej ze je nejlepsi Haruka
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja si prave na to musim udelat takovou nakou fejkovou karantenu. zavrit se a hodit si tu odlisnou kulturu. uz se na to tesim fest....bohuzel me Lost Judgment neuspokojuje, ale neni to hrou. to vime. ikdyz se nemuzu zbavit pocitu, ze proste tituly s Yagamim mi prijdou takovy "co se neveslo do Yakuza 6, popr. do Like a Dragon) :/
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: 13 sentinels jsem si koupil (když jsem viděl, že to hraješ :-)) a těším se na to, pak jsem ještě koupil AI: Somnium Files a Onimusha: Warlords. Hrát co mám, ale prostě Yakuza universe je nejvíc.

BOBESH: PS4 verze má taky vyjít v ten den?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: porad nic? Ti to solidně dojí do poslední chvíle. Bral jsem je za plnou a ta cena byla přepal. Sice jsem se slusne bavil, ale proste to melo stat tretinu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ganbare! po mensi pauze to tady zase poradne vytapetujeme. Uprimne... Valkyria Chronicles 4 byla skvela hra, Elden Ring ok, Sifu skvelej a ted dohravam 13 Sentinels, ale proste mi za ten rok 2022 Yakuza zatracene chybela a uz pomalu pocitam dni .. btw pocitadlo rika ze uz jen: 47 DAYS 10 HOURS 35 MINUTES 24 SECONDS
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: to s tebou musím souhlasit, ta Haručina dancing minigame byla celkově imho lepší
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: tady budu za vyvrhela, ale teda zatim musim rict, ze se mi lip tancovalo a koukalo na Haruku, nez Yagamiho...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam