• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: supr!

dyz tam vidim ten "Mon" :)

Japanese mon (currency) - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Japanese_mon_(currency)

Ryō - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ry%C5%8D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: plus zminka v clanku

The origins of the Louis Vuitton symbol can be traced back to the Exposition Universelle in 1867, an international fair held in Paris that revealed Japanese art pieces to the rest of the world for the very first time.

Although Louis Vuitton employees were busy displaying their own company’s products, they also took interest in the simple Japanese family emblems called kamon produced by the Tokugawa and Shimazu clans. That key moment sparked the idea of combining elements of Japanese crest designs to fashion their own.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    V rychlosti neco malo k rodinnym "Kamon" znakum, kdyz uz nam tam pobiha Sakamoto s rodinnym erbem.

Kamon – Family Crests. The Aristocratic Mark of Pedigree Adopted by Commoners | めぐりジャパン
    https://meguri-japan.com/en/knowledge/20220524_13278/

Mon (emblem) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Mon_(emblem)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: "holoručně" :D mno tady si spravis chut s tim kverem. popr. katanou! ;))

ale on i ten brawler styl ma neco do sebe. navic sem nekde dostal takovou rare plinu, ktera ma este enhanced attack beze zbrani, tak to docela tluce Ryoma.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to demo...ja nevim. bylo to hezky prekvapko, ale nic moc vysvetleny, akorat takovej curbes (brlbani typickeho cehuna)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: Pecka!!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no dyt prave. vubec me to po tom infu z youtube nenapadlo vyzkouset postaru
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: imho to tak bylo ve vsech dilech? me to uz vse splyva...

Like A Dragon: Ishin - How To Lock-On To Enemies - Cultured Vultures
    https://culturedvultures.com/like-a-dragon-ishin-lock-on/

To lock-on to enemies in Like A Dragon: Ishin, simply press RB/R1 during combat to focus on the closest enemy and hone your attacks in on them.

However, it’s worth bearing in mind that this isn’t really a “full” lock-on as such, and is more of a soft lock. It won’t constantly track every enemy movement and you don’t get anything visible on-screen to let you know that you’ve locked on, so you still have to do a lot of the work yourself.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    (1) The Teredaya Inn in Fushimi, Kyoto in present day.
    (2) Shutter artwork on Ryoma-dori (Ryoma Street) in Kyoto depicting the events at Teredaya in 1866.

LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: tvl tyhle.. člověk vymlátí holoručně komplení HQ Tojo Clanu a u hajzlů stojí tenhle maník s gaučem, co tě vrátí do reality..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: je tam lock jo? Tak to abych si dal facku. Kdesi v recenzi jsem cetl, ze neni, ale nejspis si chlapik myslel, ze je R1 klasicky na chuzi, tak jsem to ani ve fightu nezkousel. Tak to jsem potom klidnej.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: no lock mas klasicky R1, ale musi se drzet no.

kuci pockejte jak s tim premejslenim co za styl/zbran zamavaj karticky! ;))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: presne. konecne se to da dustojne vyresit.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: frajer na konci chodby! :D to bylo dycky terno v Yakuzach pro me, dyz tam stal nakej tloustik s gaucem v rukach a ja musel k nemu, abych mu dal pesticku a on me pretah tou pohovkou! ted v Ishinu vytasim kvera a je po problemu! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KULA: jo btw v Onomichi chces zajit na molo a potkat se s rybarem a jeho dcerkou a stejne tak zajit vecer do baru New Gaudi. Da se to lehce minout a vlastne te tam nic v questech samo nezavede a byla by to skoda.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jo no a hlavne lock na nepritele. Ten mi trochu chybi, ale zadny drama. Po trojce zvladnu cokoliv.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: hele klasicky ty styly stridam. zatim mi prijde, ze dostavas barevny orby tak nejak smysluplne a default orby se taky dávkují celkem rozumně, tak stejne vylevelujes vsechny styly plynuje. Zatim ale pouzivam vsechny podle situaci - klasickej frajer na konci chodby je pruchozi akorat strelbou atd. Jenom to plynuly stridani stylu ve fightu dost vázne, kor kdyz to porovnam se Zerem, anebo Judgmentem. Tady se musis na chvili zastavit a prepnout styl. Tohle by mohli patchnout spolu s kamerou.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: s kamerou si mi pripomnel, ze mi tam chybi takovy to vycentrovani pres L2 ve fightech. musim se dycky tocit pravou hobou
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: hele doporucuju projit tipy napovedu v options. ja na to prdel, rikal sem si vystacim si s ctvereckem, trojuhelnikem. nehraju Yakuzu poprve! jsou tam vystvetleny ruzny stance protivniku, coe vhodny na koho atd. .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: rozhodne by mohli poladit ovladani smeru kamery.

LOPIK: Ishin obtiznost je pres DLC Shinsengumi Complete Pack coby instant unlock
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam