• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Baba čááán
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    https://twitter.com/ryugagotoku/status/1638526402051063810?s=20

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tak to neni jen tvuj pocit imho to tak skutecne je. nekdy te hl. quest tahne pres cely mesto a jeste sou vyply taxiky schvalne :) je to tam pekne nahusteny! proto taky uz mam substories skoro hotovy jeste pred hlavni story. a jo taky mi prijdou ty subquesty jeste takovy "dramatictejsi"
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no to naprosto chapu. Nemyslel jsem to vuci tobe, ale ohledne stylu, kterym to hraju ja, kdy se porad snazim vyhnout hlavni lajně. Hlavne mam ze startu pocit, ze je tam toho vsude straslive moc. Rikal jsem si, ze kdy to bude spinoff, ze to bude stridmejsi, ale co dvacet kroku, to vedlejsak, obchod, pratelsky pouto a minihra. Kazdopadne jak je to z roku 2014 tak mam pocit, ze meli jeste napady na vedlejsaky a je tam vyssi koncentrace substories, ktery jsou necim zajimavy, bizarni a dojemny a je tam minimum takovych tech "eh ok" subquestu, ktery byly casto v Judgmentech.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tak "rychle". mam tam pres 62 hodin a hraju to od 17/2. pocitam, ze minimalne este 10-15 hodin v tom necham a je tu spousta titulu, ktery si chci vozkouset, takze neni cas ztracet cas! :)) ted mi dva vejkendy vzalo a vezme diablo. dorazilo to GTokyo atd.

mno a taky bych mohl mezi lidi ven, ale to este odolavam! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Mně se to vubec rychle dohravat nechce, protoze potom by me cekalo par zatracene dlouhych mesicu pri cekani na Y8 a Gaiden.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: uz! no ja to ted flakal, ale snad to do konce tejdne dojedu!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: předevčírem
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jinak teda doporučuju naučit se, co dělá u těch stylů R2-ka + pár základních combíček - bez toho se pár těch těžších fightů vůbec nedá..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: to byl ulet! :D to uz ses tam taky jo? si s tim pohnul!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: "We're getting shitfaced!"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty komba musis otevrit.)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: taky mam ten dojem
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Navíc z toho nejsou ani expy, jestli jsem to dobře pochopil..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj zkusil jsem to 2-3x Nema zadny comba, tak je to takovy machani. Jeste tam mam ale z DLC dělo, tak to nekdy ze srandy testnu.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Já ho prodal někdy na začátku, pak už na něj nikdy ani nedošlo, když jsem sehnal jiný ty zbraně.. Brawler styl jsem celkově dost minul..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj primarne stejne pouzivam akorat klasickou katanu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ono to imho musis otevrit tema kulickama v urcitym stylu, jinak mi to neslo. ale stejne to pouzivam zatim minimalne
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak teprve vcera jsem zjistil, ze muzu pouzivat ten velkej sekundarni mec a dalsi speciality. Myslel jsem, ze se to odemkne nekde ve skillu a nevedel jsem, ze to je v brawler stylu plus sipka dolu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj prave jsem mel Ondo a rikal jsem si parada, ale moc jsem si to v tom stresu z ovladani neuzil. Dneska tam vlitnu za svý a trochu se to naucim. Jinak vzdycky kdyz u Karaoke a Buyo vidim v titulcich Ryosuke Horii, tak se mi vybavi ten jeho instagram ucet, kde fotí pivka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam