• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak jestli byste si chteli Ishin prolozit filmem ze stejné éry, kdy v Kyo úřadovalo Shinsengumi, tak mrkněte na Twilight Samurai, který se sice odehrává na venkove lehce mimo všechny hlavní události, ale i tak má na venkov ovládáný klany věrné bakufu situace v Kyo znacny dopad. Na imdb prší desítky a rekl bych, ze pravem. Antisamurajská paráda, trocha toho umča, rodinneho a socialniho drama vs vybornej scenar v jednom.

Samuraj Soumrak (2002) - Samuraj Soumrak (2002) - User Reviews - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt0351817/reviews?ref_=tt_urv

LUTINEN 3 ✠ SOUMRAK 2002 (JAP Dab. - CZ T. vložené) (The Twilight Samurai (Tasogare Seibei) 129 min. Hirojuki Sanada, Rie Mijazawa).avi | Ulož.to Disk
    https://uloz.to/file/9hnS0pEr9EVE/lutinen-3-soumrak-2002-jap-dab-cz-t-vlozene-the-twilight-samurai-tasogare-seibei-129-min-hirojuki-sanada-rie-mijazawa-avi#!ZJRjZGR2AJD4BGZlMwL2AmpkMQL1Z0IJEGy4H09bZJMbBGWzAD==

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja bych to tahal asi jen na domu, jinak bych si pripadal jak gaijin :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Chm jeden napíše parkrat Neko Samurai na internety a už mi kontextova reklama nabízí neko kalhoty a casual střihy v kimono stylu pro západní nerdy.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw kolega Kula ma sestku dohranou, anebo si dal docasnou, pripadne definitivni pauzu?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ale joo tak 8 mesicu :D pardon a diky za pripomenuti! .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: loni :) NAGASAWA:
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: nebavili sme se uz o tom? asi jo. je mi to nejaky lehce povedomy.

radsi bych ten serial, ale zkusim si udelat cas na ten celovecerak.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    nekosamurai Season1&2+SP opening
    https://youtu.be/cIDTGcVu1G4
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: serial je prej lepsi nez celovecerak, ale nevidel jsem, tak dej potom vedet, jaky to bylo. Tipuju, ze to bude sympaticka blbina.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: zlaty! diky!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: :O kocici samurai? du hledat, stahovat!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Solidni variace na Neko Samurai serial

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Šup s tím do dohravaciho auditka
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Tak když jsi odpálil Ichibana, musel jsem si otevřít Sanko Seika Niigata Shikomi Shio rýžový crackery. Za jednu / dvě kapitoly budeš vědět proč :) Taaak občas poreferuj.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Rozestup byl tak 5 minut :-) Prvni kapitola je za mnou a bavim se moc, pribeh je dojimaci, jen bude trvat, nez si zvyknu na souboje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam