• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY:

Nu 〜 gu 〜 ka 〜 nugaseru ka
    Byōdō ni kōhei ni kimemasho kai
    Tengoku! Jigoku! Docchija, hooooi!

Like a Dragon: Ishin, Extreme Rock Paper Scissors
    https://youtu.be/yhIxWllGNq0
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    a taky mi v hlavě pořád zní písnička ke kámen nůžky papír. Nemáte někdo (Nagasawa) japonskej (romaji) přepis? Zpíval bych si to. Klasická říkanka (saišó wa gú, džan ken pon!) to není.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    jinak když se mi v kartičkách objevil Lau Ka Long, měl jsem něpříjemnej flashback. Podepsalo se to na mně.
    GEE
    GEE --- ---
    Sbírání plechovek je nejlepší deathmatch, co jsem hrál za strašně dlouhou dobu (ano, už mám všechno na S)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    obcas sem neco venoval, ale ted vyuzivam to, ze po padlejch bossech mi zustavaj jejich mece i s jejich unikatnima vlastnostma
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: pomalu a postupne. Levelovani kovarny jde celkem pomalu, ale jiste. Jak mam ten skill vyrazeni mece z ruky, tak jejich sbirani na donate jde celkem rychle a nemusim je vykupovat. Uz zbyva otevtir posledni kategorii a bude to. Kazdopadne to si nechavam tak na 10 kapitolu. ted strasim porad v páté a proklikavam se kartickama a dungeonama, protoze mi chybi jeste nejaky materialy, ktery jsem zatim nepotkal a ktery jsou nutny pro kování.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    jak levelujete ve smithingu? Já se chci dopracovat k těm megamečům, ale ten leveling je hrozná pruda.

Jinak breaking level je 99, to bude pro platináře řádnej grind.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw na tohle sem zvedavej! :D este mi chybi nakej matros

BOBESH
    BOBESH --- ---
    je to osklivka. takova cuza vycurana :)) ale fakt me potesili, kdyz se objevili v Ishinu a to jak se to tam vyvrbilo, to byla takova samurajska tresnicka :)
    TAP
    TAP --- ---
    LEFTY: tbh už byla děsivější, tuhle jsem ji zase potkal ve trojce, brr

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja: "kua 10. kapitola uz tu byli vsichni, kde je Daigo?"

Ishin! vcera:
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    taky mam! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Mizuki čáááááán.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    ale trochu se to zlepší - když losujete víc, tak se odemkne lepší kolo s lepšíma cenama.
    A doporučuju nevyhazovat scrap paper.

Jinak zatím asi můj nejdrsnější screenshot: https://pbs.twimg.com/media/FrDTWt0WwAI5f8k?format=jpg&name=large
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj chtelo by to nejakej skill, kterej by je automaticky vysaval z ulice.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve hlavne nez ten ticket dycky sebere! kdyz sem jich mel poprve pres stovku, tak sem si rikal kua uz sem se vic jak stokrat vohnul pro ticket! :D
    este ze se vedle ve stanku pak otevrelo to drazsi kolo!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    回転式抽選機

福引きの抽選機の断面図
    https://youtu.be/LIxNmglsCEc
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: hehe je to zlo. btw vcera jsem koukal na Netflixu na Gudetama o kterem tady byla rec a v jednom zaberu tam tohle losovaci peklo bylo. Automaticky mi naskocily hlasky slecinky, ktera to obsluhuje.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    fucking.
    prize.
    tickets.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj ta japonska creepy poloha mu sedi vic, nez role chlapika z cinsky ctvrti.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    naopak Todo Heisuke vybornej! tady se mi libi vic jak v sedmicce. presne klasickej japonskej anatagonista. pripomina mi jednu postavu z Naruta

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam