• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj ta japonska creepy poloha mu sedi vic, nez role chlapika z cinsky ctvrti.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    naopak Todo Heisuke vybornej! tady se mi libi vic jak v sedmicce. presne klasickej japonskej anatagonista. pripomina mi jednu postavu z Naruta

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja se smeju sam sobe u kluka se zeleninou. vcera sem ho dodelal, ale dycky kdyz sem sel kolem, tak zadonil a ja si pro sebe rikal:"tu mas, zvejkej cibuli" a von: "juuu! my favourite!" :))

presne presne! Akimoto a Mizuki nejen ze prijemne prekvapili, ale navic ta cutscena byla epic! ostatne jako vetsina :)

a co se tyka zmen oproti originalu: v ty dobe. vysla ps4, bylo to po uspechu 5. dilu...to musel bejt narez s tema postavama,ktery tam meli.

ted chteli imho napodobit stejnej pocit. s lidma ze Zera se jim to povedlo vyborne. jedinej problem mam u toho jak uz sem tu nekolikrat zminoval :/

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: vedle u kluka se zeleninou jsem vcera potkal ten quest, kde si deti hrajou na "Domov". Skvely. Kdyby se takhle psaly scenare ke questum ve vsech hrach, tak by ten videoherni svet byl hned lepsi misto a to nemluvim o cutscenach. To, jak pracovali s dabingem a atmosferou v cutscene, kde byli nasi stari znami milenci Akimoto s Mizuki bylo fantasticky. Navic ani ty zmeny ohledne postav 2014 vs 2023 mi nevadí. Todo Heisuke s brejlickama ma styl.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a jedna dobova! to musi kazdej :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    hrajte Cho-Han! ;))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    "kluk s kamenim"

"kluk se zeleninou"
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak jestli byste si chteli Ishin prolozit filmem ze stejné éry, kdy v Kyo úřadovalo Shinsengumi, tak mrkněte na Twilight Samurai, který se sice odehrává na venkove lehce mimo všechny hlavní události, ale i tak má na venkov ovládáný klany věrné bakufu situace v Kyo znacny dopad. Na imdb prší desítky a rekl bych, ze pravem. Antisamurajská paráda, trocha toho umča, rodinneho a socialniho drama vs vybornej scenar v jednom.

Samuraj Soumrak (2002) - Samuraj Soumrak (2002) - User Reviews - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt0351817/reviews?ref_=tt_urv

LUTINEN 3 ✠ SOUMRAK 2002 (JAP Dab. - CZ T. vložené) (The Twilight Samurai (Tasogare Seibei) 129 min. Hirojuki Sanada, Rie Mijazawa).avi | Ulož.to Disk
    https://uloz.to/file/9hnS0pEr9EVE/lutinen-3-soumrak-2002-jap-dab-cz-t-vlozene-the-twilight-samurai-tasogare-seibei-129-min-hirojuki-sanada-rie-mijazawa-avi#!ZJRjZGR2AJD4BGZlMwL2AmpkMQL1Z0IJEGy4H09bZJMbBGWzAD==

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja bych to tahal asi jen na domu, jinak bych si pripadal jak gaijin :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Chm jeden napíše parkrat Neko Samurai na internety a už mi kontextova reklama nabízí neko kalhoty a casual střihy v kimono stylu pro západní nerdy.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw kolega Kula ma sestku dohranou, anebo si dal docasnou, pripadne definitivni pauzu?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ale joo tak 8 mesicu :D pardon a diky za pripomenuti! .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: loni :) NAGASAWA:
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: nebavili sme se uz o tom? asi jo. je mi to nejaky lehce povedomy.

radsi bych ten serial, ale zkusim si udelat cas na ten celovecerak.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    nekosamurai Season1&2+SP opening
    https://youtu.be/cIDTGcVu1G4
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: serial je prej lepsi nez celovecerak, ale nevidel jsem, tak dej potom vedet, jaky to bylo. Tipuju, ze to bude sympaticka blbina.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: zlaty! diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam